Getac introduceert OEMConfig-applicatie op tablets • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Getac introduceert OEMConfig-applicatie op tablets

Getac heeft voor zijn tablets een nieuwe toepassing, genaamd OEMConfig. Hiermee kunnen Getac-gebruikers gelijktijdig al hun Android-apparaten configureren en updaten via het Enterprise Mobility Management (EMM)-systeem. De app is onder meer compatibel met de nieuwe ZX10 en de reeds langer bestaande ZX70.

OEMConfig is ontworpen voor Getac-gebruikers die Android Enterprise Recommended (AER) EMM-systemen inzetten om grote aantallen Getac-apparaten te beheren. De app breidt de opties van deze EMM-systemen uit en biedt gebruikers de mogelijkheid om de instellingen van hun Getac Android-apparaten gelijktijdig te wijzigen, vanaf één enkele locatie. De instellingen die via OEMConfig kunnen worden aangepast zijn onder meer de display- en touchscreeninstellingen, configuraties voor de fysieke toetsen en systeeminstellingen. Nieuwe beveiligingspatches kunnen tevens snel geïnstalleerd worden met behulp van de Firmware over-the-air (FOTA) functionaliteit.

OEMConfig is bij uitstek geschikt voor gebruikers van de ZX10, Getac’s gloednieuwe volledig robuuste Android-tablet. De ZX10 is een veelzijdig 10-inch apparaat dat ontwikkeld is voor professionals die op het terrein werkzaam zijn in een groot aantal sectoren, waaronder openbare veiligheid, nutsbedrijven, energie, transport & logistiek, productie, de automobielindustrie en defensie.

De ZX10 biedt een perfecte combinatie van ingebouwde robuuste betrouwbaarheid met een compact en lichtgewicht ontwerp en een optimale gebruikerservaring, zelfs in uitdagende omgevingen en slechte weersomstandigheden. De voornaamste features zijn een 8MP front camera, 16MP camera aan de achterkant, een ingebouwd navigatiesysteem, dubbele LTE SIM-kaartsleuf en dubbele hot-swappable batterij. Gebruikers van de ZX10 kunnen daarnaast eenvoudig gegevens verzamelen en delen, communiceren met collega’s en taken efficiënt uitvoeren op het terrein. Opties tot 6GB LPDDR4 Ram en 128GB opslag maken de tablet bovendien geschikt voor de toekomst, terwijl professionals onbezorgd hun werkzaamheden kunnen uitvoeren dankzij de MIL-STD-810H/IP66 certificering, een valbestendigheid tot 2 meter hoog en de werkzaamheid van de tablet bij temperaturen van -29°C tot 63°C (-20°F tot 145°F).

Zowel de nieuwe 10-inch ZX10 als de bestaande 7-inch ZX70 worden geleverd met Getac’s toonaangevende Bumper-to-Bumper-garantie van 3 jaar, standaard inclusief schade als gevolg van ongevallen. Dit betekent dat bij accidentele schade het apparaat binnen enkele dagen volledig wordt gerepareerd of vervangen, waardoor een onvoorziene onderbreking van de werkzaamheden wordt voorkomen*.

“Getac-gebruikers worden steeds bekender met de voordelen van Android-gebaseerde robuuste oplossingen. Wij breiden daarom ons volledige Android-ecosysteem uit om deze bedrijven en organisaties te blijven ondersteunen bij het zo efficiënt mogelijk bereiken van hun doelstellingen”, zegt Rick Hwang, Hoofd van de Getac Technology Corporation. “Met onze nieuwe ZX10 Android-tablet beschikken onze relaties over meer mogelijkheden bij het kiezen van apparaten die het beste bij hun behoeften passen. OEMConfig gaat nu nog een stap verder en biedt een snelle en handige manier om alle Getac Android-apparaten te beheren via reeds bestaande EMM-systemen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer