Ga naar hoofdinhoud

Girteka gaat digitaal met SAP

De Litouwse logistiek dienstverlener Girteka heeft haar digitale omgeving versterkt en opnieuw ingericht met een transportmanagement oplossing van SAP.

SAP gaat een complete digitale oplossing aan Girteka bieden die effect heeft binnen het hele bedrijf.

Deze omvatten oplossingen voor financiën, prijzen, contract- en orderbeheer; onderaanneming, planning, magazijnbeheer, verzendplanning, load matching en klantenservice en ondersteuning. De gestandaardiseerde en volledig geïntegreerde oplossing vereenvoudigt en automatiseert de complexe logistieke processen, versnelt de nauwkeurigheid en efficiëntie van de transportdiensten van Girteka Logistics.

“Onze klanten willen hun rendement op transportuitgaven maximaliseren door samen te werken met grotere en meer geavanceerde logistieke dienstverleners. Girteka Logistics speelt in op de groeiende vraag naar hoge transparantie en efficiëntie bij het transporteren van grote hoeveelheden goederen tegen concurrerende kosten, terwijl onze klanten tegelijkertijd worden ondersteund bij het leveren van een uitstekende ervaring aan hun eindklanten”, zegt Edvardas Liachovičius, CEO van Girteka.

“Girteka Logistics wil het transport herdefiniëren. Samen met SAP als strategische partner kunnen we onze bedrijfsproductiviteit verhogen en onze interne processen stroomlijnen, terwijl we de basis leggen voor een ongeëvenaarde kwaliteit van transportbeheer voor onze klanten. Samen versnellen we het digitaliseringstraject van de hele transportsector”, zegt Martynas Sarapinas, CIO, Girteka Logistics.

“SAP wil de toekomst van logistiek effenen met innovatie en technologie en wil een katalysator worden om te voldoen aan de marktvraag naar strategische digitale transportdiensten in Europa. In de belevingseconomie volstaat het niet meer om dingen van A naar B te verplaatsen. Transportbedrijven spelen een cruciale rol als data-integrators en verbinden de punten in de supply chain. Samen kunnen we het voortouw nemen”, zegt Brian Duffy, President, EMEA North, SAP.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer