Ga naar hoofdinhoud

Hollander Barendrecht kiest WMS in de cloud van Boltrics

In 2019 heeft Hollander Barendrecht het 90-jarig jubileum groots gevierd. Dit deed de logistiek dienstverlener door met inspiratie uit het verleden vooruit te kijken. Gepaard met deze visie koos Hollander recent voor het WMS in de cloud van Boltrics.

Al 90 jaar is de logistiek dienstverlener voor opslag, beheer en distributie van verse en gekoelde producten een gevestigde naam in de branche. In het jubileumjaar werd de firma uit Barendrecht zelfs beloond met een plaats in de top 100 logistiek dienstverleners. Door één oog te richten op het verleden – waar met paard en wagen geheel CO2-vrij gewerkt werd – en het andere oog op de toekomst, blijft Hollander Barendrecht concurrerend in een stevige markt. Deze focus op een duurzame toekomst maakte duidelijk dat de verouderde maatwerkoplossing niet meer aansloot bij de doelstellingen. Zodoende zocht de logistiek dienstverlener een toekomstbestendig Warehouse Management Systeem, waarbij klantvragen flexibel opgevangen kunnen worden. De keuze viel op de branchestandaard van Boltrics.

De grote drijfkracht achter het langdurige succes van Holland Barendrecht is continue innovatie. Hierdoor breidde zij het assortiment van verse en semi-verse producten uit, evenals haar mogelijkheden in de supply chain-dienstverlening.

Voor deze omvangrijke dienstverlening zocht de nieuwkomer in de top 100 van logistieke dienstverleners een softwarepakket dat dit allemaal naadloos kan ondersteunen en mee kan groeien wanneer het bedrijf of haar klanten dat doen. Zo gaat Hollander scannen en printen via een beveiligde HTTPS-verbinding om zo de efficiënte cross docking en cycle counting-activiteiten op te vangen. Door slimme EDI- en API-verbindingen én toegang tot een webportaal blijven klanten realtime geïnformeerd over hun producten. Al met al kan Hollander met een gerust hart de toekomst tegemoet.

Over het besluit voor 3PL Dynamics zei Stein van Est, Algemeen Directeur bij Hollander Barendrecht, het volgende: “In de afgelopen 90 jaar hebben innovatie en duurzaamheid de toon bepaald bij ons. Door met vernieuwing en durf in te spelen op kansen in de markt staan wij waar we nu staan en dit is een positie waar we allemaal trots op mogen zijn. Bovendien mochten wij in dit jubileumjaar een grote internationale klant verwelkomen. Mede daardoor zochten wij een toekomstgericht pakket dat vergelijkbare groei-impulsen kan opvangen. Met het altijd up-to-date systeem van Boltrics kunnen wij op onze eigen manier verder werken en hoeven we niet bang te zijn om te groeien. Dit nieuwe WMS is weer een bewijs dat innovatie en toekomstgerichtheid centraal staan.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer