ICT & Logistiek 2020 gaat niet door • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

ICT & Logistiek 2020 gaat niet door

ICT & Logistiek gaat dit jaar niet door. Als gevolg van de corona maatregelen was de 15e editie van de vakbeurs voor beslissers en andere professionals in ICT en logistiek eerder al uitgesteld naar een latere datum in november 2020. Veel beursexposanten kunnen als gevolg van interne coronamaatregelen echter niet genoeg garanderen dat zij op de beurs aanwezig kunnen zijn. De beursorganisatie heeft daarom besloten de aandacht te gaan richten op ICT & Logistiek 2021, die van 10 tot 11 november 2021 in Jaarbeurs gaat plaatsvinden.

 Ivo Meertens van ICT & Logistiek: “We hebben er met zijn allen – klanten, exposanten, medewerkers – al veel werk in gestoken om ICT & Logistiek in deze coronatijd voor elkaar te krijgen. Maar we kunnen op dit moment niet voldoende garanderen dat we een compleet aanbod op de beurs kunnen laten zien. Met pijn in het hart hebben we daarom moeten beslissen deze editie af te gelasten. Met onze partners gaan we ons nu richten op de voorbereidingen van de volgende editie in 2021.”

Tegelijk met ICT & Logistiek vond de Logistica plaats, de vakbeurs voor intern transport.

ICT & Logistiek is een van de grootste vakbeurzen in Nederland voor beslissers en andere professionals in de betrokken sectoren. In 2019 trok de beurs ruim 5.000 bezoekers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer