Jitske Brink is de nieuwe voorzitter van DALTI • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Jitske Brink is de nieuwe voorzitter van DALTI

Per 1 januari is Jitske Brink, directeur van Filogic, voorzitter van DALTI: de Nederlandse branchevereniging voor ICT-leveranciers binnen de transport en logistiek. Ze neemt het stokje over van René Knapen: “Na vijf jaar neem ik vol trots afscheid als voorzitter, al blijf ik bij DALTI betrokken. Ik heb alle vertrouwen in de visie en frisse wind van Jitske.” Zij vervolgt zelf: “Kennisdeling en standaardisatie staan bij ons hoog op de agenda. In vijf jaar hebben we al veel bereikt en 50 leden aangesloten. Ik wil dit nu naar het volgende niveau tillen.”

Jitske Brink is voor velen geen onbekende. Ze weet als geen ander waar je als ICT-leverancier tegenaan kan lopen én welke rol DALTI hierin speelt: “Toen ik met Filogic begon, kon ik nergens terecht met mijn vragen. Eigenlijk deelde niemand zijn lessen of valkuilen met elkaar. DALTI heeft de afgelopen jaren een culturele wending teweeggebracht. Leden zien elkaar nu als partners en gaan met elkaar in gesprek. Dat had niemand een aantal jaren geleden gedacht.

René Knapen

We willen de komende jaren onze rol als baken verder uitbreiden. Zo delen we relevante kennis en organiseren we webinars en (netwerk)evenementen. Ook gaan we intensiever het gesprek aan met brancheorganisaties, overheden en andere partners. Onze focus ligt op het opbouwen van een stevige community en een grotere naamsbekendheid in de sector. Als je je bij DALTI aansluit, dan sta je voor kwaliteit en innovatie.”

In 2018 sloegen TANS, Aventeon, Filogic, Centric Logistic Solutions, MobiCoach, Rainbow Solutions en Synple de handen ineen. Het was tijd voor verandering! Door onvoldoende kennisdeling tussen ICT-leveranciers werd telkens het wiel opnieuw uitgevonden. Onnodig veel tijd en geld ging verloren aan iets wat waarschijnlijk allang bestond. Precies daarom is DALTI opgericht. Sindsdien zijn ze de spreekbuis van – en toegangspoort tot – ICT-leveranciers in de transport en logistiek. Standaardisatie, samenwerking en kennis staan centraal. Ga voor meer informatie naar DALTI.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer