Kewill neemt Four Soft over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Kewill neemt Four Soft over

Kewill, leverancier van multimodale transport software, heeft een definitieve overeenkomst bereikt met haar branchegenoot Four Soft voor de overname van het totale aandelenpakket. De overname van Four Soft, met het hoofdkantoor in het Indiase Hyderabad, wordt naar verwachting binnen 90 dagen afgerond. Met deze overname breidt Kewill haar leidende positie als softwareleverancier in supply chain execution verder uit.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFour Soft ontwikkelt en verkoopt diverse logistieke automatiseringsoplossingen voor logistieke dienstverleners, retail en fabrikanten. De organisatie heeft ruim 400 klanten, met ruim 60.000 gebruikers in 120 landen.

“De overname van Four Soft is onderdeel van ons strategisch plan om Kewill in de komende vijf jaar aanzienlijk te laten groeien”, aldus Bob Farrell, Chief Executive Officer en president bij Kewill. “Als de overname is afgerond hebben we verbeterde producten, technologieën en uitgebreidere branchekennis. Dit zal een verdere bijdrage leveren aan onze positie als marktleider.”

Palem Srikanth Reddy, voorzitter en algemeen directeur van Four Soft zegt: “De raad van bestuur van Four Soft is van mening dat dit bod van Kewill goed is voor zowel de medewerkers als de klanten. Door deze overname is Kewill in staat om klanten van beide bedrijven nog beter te bedienen, mede doordat ze nog meer in kunnen spelen op de toekomstige behoeften binnen de supply chain execution-softwaremarkt.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer