TTM.nl Peiling: Wat vindt u van de kilometerheffing? • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TTM.nl Peiling: Wat vindt u van de kilometerheffing?

Minister Eurlings vindt het interessant om de mening van ANWB-leden over de kilometerheffing te horen, maar heeft hij de mening van de transportsector al gehoord? In een peiling toetst TTM.nl deze week de mening van de Nederlandse transporsector.

Maut_kilometerheffingDe vertegenwoordigers van de Nederlandse transportbranche, TLN, KNV en EVO hebben al bij het ingediende wetsvoorstel hun mening laten horen. Zij vertegenwoordigen veel transporteurs, logistieke dienstverleners, eigen vervoerders en verladers. Maar de transportbranche heeft zelf nog geen gelegenheid gehad om individueel haar stem te laten horen. Tot nu toe. TTM.nl geeft u deze week de gelegenheid te laten horen of u voor of tegen de kilometerheffing bent en waarom.

Hoe kunt u meedoen?

Stuur een e-mail aan ttmkilometerheffing@gmail.com met in de onderwerpsregel: ‘Ik ben voor/tegen de kilometerheffing’. Vermeld hierbij alleen ‘voor’ of ‘tegen’.

Kopieer de onderstaande vragen in uw mail en schrijf uw antwoorden eronder.

1. Bent u voor of tegen de kilometerheffing?
2. Waarom bent u voor of tegen?
3. Moeten peilingen als die van de ANWB, Telegraaf en TTM.nl meetellen in de beslissing van het kabinet over de kilometerheffing?
4. Vindt u de voorlichting van het ministerie van Verkeer en Waterstaat over de kilometerheffing voldoende?
5. Bent u werkzaam in de transportsector? In welk segment?

De antwoorden op de peiling worden verwerkt in een artikel dat later deze week zal verschijnen op TTM.nl. Vanzelfsprekend wordt uw reactie vertrouwelijk behandeld en wordt er anders dan voor deze peiling geen gebruik gemaakt van uw mening of e-mailadres. Het e-mailadres ttmkilometerheffing@gmail.com dient uitsluitend gebruikt te worden voor deze peiling, voor vragen kunt u terecht bij de redactie op redactie.ttm@reedbusiness.nl. Meedoen aan deze peiling kan tot en met donderdag 28 januari. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer