fbpx Ga naar hoofdinhoud

KPN introduceert tachograaf-app

KPN biedt zijn klanten een mobiele tachograaf-app aan, een uitbreiding van de Tachofresh-internettoepassing. Door deze app komen tachograafgegevens van Tachofresh beschikbaar voor mobiele apparaten, waarmee wagenparkbeheerders via smartphone of tablet toegang krijgen tot informatie over het voertuig en de chauffeur.

KPN smartphone app 02

Van alle voertuigen die uitgerust zijn met de ‘live’ of ‘remote’ modus van Tachofresh van KPN, worden de gegevens die door de digitale tachograaf zijn gegenereerd, doorgestuurd naar het centrale internetportal. De nieuwe app zal deze gegevens ook op smartphones en tablets beschikbaar maken. Wagenparkbeheerders hebben overal en altijd toegang tot gegevens over het gedrag van hun chauffeurs en waar zij zich bevinden. Inzichten omvatten, naast de exacte locatie in real-time van elk voertuig binnen het wagenpark, de dagelijkse en totale kilometerstanden, duur van de rustpauze en de tijd dat het voertuig stilstaat.

Jimmy Wind, Managing Director van KPN M2M merkt op: “Met de Tachofresh Mobile-app spelen wij in op de vraag van klanten om telematische gegevens en inzichten in de prestaties van het wagenpark te bieden terwijl zij onderweg zijn. Dit maakt allemaal deel uit van onze inspanningen om het aanbod van Masternaut voortdurend te ontwikkelen om zo de volgende generatie telematische en tachografische kwaliteiten aan te bieden via een gezamenlijk platform.”

De Tachofresh Mobile-app is nu beschikbaar op alle Android smartphones (vanaf 2.0), voor BlackBerry (vanaf 6.0), iPhone (vanaf 3G) en iPad.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer