Krone en Shippeo voorspellen aankomst zending • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Krone en Shippeo voorspellen aankomst zending

Trailerfabrikant Krone en Shippeo, een leverancier van realtime-volgdata, zijn een partnerschap aangegaan. Door Shippeo te combineren met het eigen systeem Krone Telematics krijgen klanten realtime-inzicht, niet alleen waar de oplegger is, maar ook wat de verwachte aankomsttijd is. Shippeo rekent dat uit met machinelearning en algoritmes op basis van 200 dataparameters.

De nieuwe samenwerking maakt Krone de eerste trailerfabrikant die real-time ETA (Estimated Time of Arrival) voorspellingen doet. Daarmee wordt de eigen trailer management oplossing Krone Telematics nog efficiënter. Klanten krijgen toegang tot de meest nauwkeurige en betrouwbare ETA voor zendingen op de markt, aangedreven door Shippeo’s eigen machine leeralgoritme dat is gebaseerd op meer dan 200 dataparameters. “Er is een groeiende vraag naar trailers met ingebouwde ETA-voorspellingsmogelijkheden om het transport effectiever te beheren”, zegt Krone COO Dr. Stefan Binnewies. “De trailers van Krone zijn state of the art en nu voegen we meer aansluitende diensten toe aan ons portfolio. Onze trailers worden voorbereid op de digitale eisen van de verlader. We willen de toonaangevende oplossingen in de markt aanbieden en Shippeo’s ETA is de meest nauwkeurige en betrouwbare die beschikbaar is.”

Shippeo is van plan om Krone Telematics temperatuurmonitoring data te integreren op zijn real-time zichtbaarheidsplatform, zodat alle actieve gebruikers zowel de afleverstatus als de integriteit van de zending in real-time kunnen monitoren en dit alles vanuit één portaal. “Vandaag de dag vertrouwen veel logistieke bedrijven nog steeds op een papieren systeem waarbij chauffeurs moeten controleren of de zendingen in de koelketen aan strenge regels voldoen”, zegt Shippeo COO Lucien Besse, “maar met real-time temperatuurmonitoring worden de door de klant gedefinieerde klanten op de hoogte gebracht zodra de temperatuur begint te veranderen. Dit maakt het mogelijk om potentiële inbreuken op de maximumtemperatuur te vermijden en maakt dit elektronische leveringsdocumentatie mogelijk.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer