Ga naar hoofdinhoud

Meer visibility voor Kewill MOVE

Kewill heeft haar multimodale MOVE platform uitgebreid met twee nieuwe oplossingen die de zichtbaarheid in de logistieke keten vergroten. Het gaat om Kewill Control Tower en Kewill Dashboard.

Kewill Dashboard_Carrier Performance[1]De Kewill Control Tower biedt inzicht in de supply chain en bevat event managementfuncties om supply chains te verbinden. “Hiermee hebben organisaties een compleet beeld van de goederen die wereldwijd worden verscheept”, zegt Evan Puzey, chief marketing officer bij Kewill. “Het biedt volledig inzicht in zendingen door informatie-uitwisseling met interne IT-systemen en die van logistieke partners, zodat een realtime informatiestroom wordt gegenereerd.” Met de Control Tower zijn workflows die standaard operationele procedures of meerdere klanten of merken in kaart brengen te configureren en volgen. Puzey: “De oplossing herkent mogelijke problemen en waarschuwt wanneer KPI’s niet worden behaald.”
Kewill Dashboard is een business intelligence-oplossing die supply chain data uit verschillende bronnen analyseert en combineert. “Door gebruik te maken van visuele weergaven, zoals tabellen, grafieken en diagrammen, kunnen gebruikers operationele efficiëntie monitoren en financiële performance analyseren”, licht Puzey toe. “Daarnaast biedt de oplossing inzicht in de omzet en kosten. Het dashboard is aan te passen aan de sector, klant, het merk of gebruikerstype. Op deze manier zijn alle relevante gebruikers op de hoogte van de belangrijkste parameters die van invloed zijn op de zendingen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer