Ga naar hoofdinhoud

Navitrans overgenomen door Valsoft

Het Canadese bedrijf Valsoft Corporation, gespecialiseerd in overname van marktsoftwarebedrijven, neemt Navitrans International, leverancier van transport- en logistieksoftware over.

Navitrans levert al meer dan 20 jaar een pakket van geïntegreerde logistieke en transportsoftware aan klanten van elke omvang. Het bedrijf heeft veel specialisten en deskundige professionals en begrijpt daarom naar eigen zeggen de kritische eisen voor elk van de activiteiten van hun klanten. Hun doel is om bedrijfseigenaren te helpen de perfecte oplossing te vinden voor hun bedrijfsvoering met een maximale efficiëntie op een kosteneffectieve manier.

“Het is een spannende 20 jaar geweest voor Navitrans”, zegt Heinz Helewaut, CEO van Navitrans. “We hebben het genoegen gehad om samen te werken met de logistieke industrie om zinvolle oplossingen te creëren en onze klanten te helpen bij het oplossen van de dagelijkse problemen en operationele pijnpunten. We zijn zo blij dat we ons nu bij Valsoft hebben aangesloten, omdat zij zich inzetten om het merk verder te ontwikkelen en tegelijkertijd uit te breiden naar nieuwe markten, en dat onze medewerkers kunnen vertrouwen op een gegarandeerde continuïteit. We zullen allemaal samenwerken om een soepele overgang te waarborgen en de belangen van onze klanten te behartigen.”

“Dit is een geweldige volgende stap in de toekomst van ons bedrijf,” zei Stefan Dedrie, CSMO van Navitrans. “Met Valsoft maken we deel uit van een familie van bedrijven die ons zal helpen bij de volgende technologische verschuiving en ons zal ondersteunen bij het versnellen van onze internationale expansie. We vertrouwen erop dat deze transactie in het voordeel zal zijn van onze collega’s, onze partners en onze klanten.”

Het doel van Valsoft is om Navitrans’ klanten te blijven voorzien van een uitstekende service en innovatieve oplossingen. Daarnaast zal de expertise van Valsoft op het gebied van de acquisitie en exploitatie van marktsoftwarebedrijven het bedrijf naar nieuwe hoogten brengen. Het merk Navitrans gaat verder onder Valsoft en zal nieuwe mogelijkheden voor uitbreiding verkennen. Bovendien zullen Navitrans en Valsoft zwaar investeren in toekomstige technologie om het scala aan oplossingen van Navitrans verder te versterken en voort te bouwen op het succes van de klant.

“Heinz Helewaut en Stefan Dedrie hebben samen met hun team een organisatie opgebouwd die elitaire diensten en een reeks innovatieve oplossingen biedt die de complexiteit van de logistiek omzetten in een voordeel en een kans voor de klanten van Navitrans”, zegt Michael Assi, CEO van Aspire Software, een Valsoft groep. “We zullen blijven investeren in de technologie van Navitrans en een wereldwijde uitbreidingsstrategie uitvoeren, met behoud van uitmuntende service als onze topprioriteit.”

De overname van Navitrans is de derde investering van Valsoft in de transport- en logistieke sector. De klantgerichte visie van Navitrans, de erkende merknaam en het premium pakket van geïntegreerde producten zijn slechts enkele redenen waarom Valsoft Navitrans heeft overgenomen. Valsoft is verheugd om samen te werken met de medewerkers van Navitrans en ziet een bedrijf dat gebruik zal maken van de wereldwijde aanwezigheid van Valsoft om haar toch al toenemende groei te versnellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer