Simacan stelt dienst gratis ter beschikking aan Nederlandse transporteurs • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Simacan stelt dienst gratis ter beschikking aan Nederlandse transporteurs

Simacan heeft een taskforce opgezet om in deze uitzonderlijke omstandigheden de vervoerders te helpen de supermarkten zo goed mogelijk te bevoorraden. Uitgangspunt is dat de voedselketen voor iedereen ten allen tijde goed bereikbaar moet zijn. Daarom stellen wij met onmiddellijke ingang onze basis dienstverlening gratis ter beschikking aan alle retail-transporteurs.

Met Simacan krijgt de transporteur een compleet realtime overzicht op de transport-operatie en kunnen transportplanning en support collega’s nog beter samenwerken, ook vanuit huis. Simacan wil transporteurs die het betreft deze service kosteloos aanbieden zolang de overheidsmaatregelen gelden. “Wij zullen de desbetreffende transporteurs hiervoor benaderen. Tevens kunt u, via een post in de comments, contact met ons zoeken”, aldus Simacan.

“Met Cornelissen Transport is reeds een geavanceerde verregaande integratie aan de gang. Samen werken we aan de ontwikkeling van een verdere verdieping van de functionaliteit. Hierover zullen wij u op korte termijn verder informeren. Premier Rutte heeft aangegeven dat we een beetje op elkaar moeten blijven letten. Wij hopen hiermee te kunnen bijdragen aan de continuïteit van de belevering van supermarkten in de samenleving”, aldus Simacan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer