Ga naar hoofdinhoud

TimoCom Truck&Cargo doorbreekt grens 100.000 gebruikers

TimoCom scoort goed met haar vracht- en laadruimtebeurs TC Truck&Cargo. Per dag worden er tot 450.000 gedaan. Inmiddels zijn er 100.000 gebruikers.

timocom_frings“Het is natuurlijk geweldig dat we onze klanten kunnen informeren over een dergelijke positieve ontwikkeling in het vracht- en laadruimteaanbod,” aldus een tevreden Marcel Frings, Chief Representative von TimoCom. “Wij zien deze groei als het resultaat van onze inspanningen en innovaties die we hebben doorgevoerd op onze andere producten. Op deze manier kunnen we ons klantenbestand Europabreed uitbreiden.”

TimoCom is het meest bekend van TC Truck&Cargo, maar heeft met TC eMap en TC eBid inmiddels een aardig palet aan oplossingen voor de transportbranche. Om de continu groeiende aanbestedingen op IT-gebied aan te kunnen, plant het bedrijf royaal en ruim vooruit. En met goede reden: “We zijn ons zeer bewust van onze verantwoording naar de transport- en logistiekbedrijven in Europa. Het zou niet alleen voor onze klanten, maar ook voor ons catastrofaal zijn als het aanbestedingsplatform van TimoCom een keer niet bereikbaar zou zijn. Onze continue investeringen op dit gebied betalen zich dus altijd terug. In de laatste twaalf maanden was de beschikbaarheid van onze producten 365 dagen, 24 uur per dag op 99,56% – en dat is inclusief de geplande time-outs voor onderhoud!”, aldus Frings. TimoCom heeft inmiddels 54 medewerkers op klanten-hotlines in Duitsland, Polen, Hongarije en Tsjechië zitten, die samen dagelijks meer dan 2000 telefoontjes beantwoorden. Dat zijn meer dan 40.000 gesprekken per maand.

TimoCom heeft naar eigen zeggen ‘ indrukwekkende cijfers waar elke klant tevreden mee kan zijn’ Frings: “Ze laten zien dat het bedrijf zich continu blijft ontwikkelen en een betrouwbare partner is in het bedrijfsproces. In de laatste enquête gaf 94,3 procent van de klanten aan zeer tevreden te zijn met TimoCom.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer