Trans.eu lanceert nieuwe vrachtbeurs • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Trans.eu lanceert nieuwe vrachtbeurs

Logistiek platform Trans.eu heeft een nieuwe vrachtbeurs ontwikkeld, Private Freight Exchange genaamd, die expediteurs in staat stelt vervoerders uit te nodigen op hun eigen beveiligde en private digitale platform, waar zij rechtstreeks kunnen communiceren met hun vertrouwde vervoerders.

Het platform, dat de communicatie versnelt tussen expediteurs en vervoerders die al een goede werkrelatie hebben opgebouwd, werd door Trans.eu ontwikkeld als direct antwoord op de vraag van klanten.

Voor expediteurs met meerdere kantoren heeft Trans.eu ook een Corporate Freight Exchange ontwikkeld, die het mogelijk maakt de toewijzing van vrachten onderling en met vervoerders binnen het hele netwerk van een bedrijf te beheren.

Aleksandra Marszalek

“Met ons nieuwe Private Freight Exchange-platform dichten we de kloof tussen de contract- en spotmarkten”, zegt Aleksandra Marszałek, Chief Executive Officer (CEO), West-Europa, Trans.eu.

“Met dit systeem kunnen expediteurs en vervoerders snel en eenvoudig een eigen vrachtbeurs opzetten met hun individuele netwerk van vervoerders en gebruik maken van onze beproefde tools voor een efficiënte samenwerking.”

Vervoerders die op het Trans.eu-platform zijn geregistreerd, kunnen ook gebruikmaken van de mobiele Loads2Go-app, die de communicatie sterk verbeterd doordat vrachtaanbiedingen gemakkelijk toegankelijk zijn en er vanaf elke locatie snel kan worden gereageerd.

Trans.eu kan de Corporate Freight Exchange-database van een klant voor uitbreiden met een oneindig aantal betrouwbare vervoerders.

Trans.eu helpt om vervoerders actief aan te melden en stelt transportbedrijven voor die op de gevraagde routes opereren en aan de gestelde veiligheidscriteria voldoen.

Bovendien kunnen parameters voor grotendeels geautomatiseerde vracht opdrachten ook in de Private Freight Exchange worden opgeslagen.

Trans.eu heeft Private Freight Exchange ontwikkeld als reactie op de toenemende vraag van expediteurs naar meer veiligheid, digitalisering en de behoefte om het aanbieden van vracht in een niet-openbare marktomgeving te kunnen laten plaatsvinden.

Trans.eu stelde ook vast dat vervoerders meer bereid zijn zaken te doen met een expediteur die zij al kennen.

“Private Freight Exchange is een toepassing die we hebben ontwikkeld na een grondige analyse van de behoeften van onze klanten,” zegt Marcin Haladuda, Global Business Development Manager van Trans.eu.

“Wij zijn ervan overtuigd dat de privé vrachtbeurs niet alleen een oplossing kan bieden voor problemen zoals het werken met onbekende contractanten en de trage communicatie via e-mail/telefoon, maar ook het Europese goederenvervoer kan hierdoor op een veel duurzamere manier werken”.

Private Freight Exchange maakt het ook mogelijk om marktprijzen te vergelijken en kan gemakkelijk worden gekoppeld aan bestaande transport management systemen, zodat handmatige gegevensinvoer niet meer nodig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer