Ga naar hoofdinhoud

Ad Wijnhoven nieuwe CEO Axell Group

Axell Group, actief in de logistieke en financiële dienstverlening in Nederland en Polen, kondigt de benoeming aan van Ad Wijnhoven als nieuwe Chief Executive Officer.

Ad Wijnhoven heeft ruim 25 jaar internationale ervaring in de logistieke branche via senior management- en directiefuncties die hij heeft bekleed bij gerenommeerde organisaties zoals The Brinks Company, Iron Mountain, DHL, Kuehne+Nagel en BAX Global. Hij heeft een bewezen staat van dienst als verbindend en coachend leider en strategisch denker.

Familiebedrijf verder blijven uitbouwen

Henriëtte Timmermans, Eigenaar van Axell Group, licht de benoeming toe: “Ik ben verheugd om Ad Wijnhoven te verwelkomen als CEO van Axell Group om onze strategische visie verder te ontwikkelen en te implementeren. Ad is een ervaren en ondernemende bestuurder uit de branche, met een passie voor mensen en klanten. Ik ben ervan overtuigd dat Ad goed aansluit bij onze bedrijfscultuur en ons familiebedrijf zal blijven uitbouwen.”

Realiseren doelstellingen

Ad Wijnhoven vult hierop aan: “Ik kan niet wachten onderdeel uit te maken van Axell Group en om samen met mijn nieuwe collega’s in Polen en Nederland bij te dragen aan een uitstekende service voor onze klanten en aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.”

Axell Group kijkt uit naar de waardevolle bijdrage die Ad Wijnhoven zal leveren aan de ambitie van de organisatie om verder te professionaliseren en het bedrijf met succes naar de toekomst te leiden.

Axell Group, opgericht in 1933, is een familiebedrijf en is als logistieke en financiële dienstverlener door de jaren heen een betrouwbare partner voor vele klanten. Axell Logistics en Axell Financial Services vormen de tweeledige kern van Axell Group, met vestigingen in Nederland en Polen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer