Amsterdam: 9000 euro subsidie op Euro 6 truck • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Amsterdam: 9000 euro subsidie op Euro 6 truck

Naast de rijksoverheid heeft ook de gemeente Amsterdam tot 1 januari 2014 een subsidie beschikbaar voor Euro 6 vrachtauto’s (minimumgewicht van 5 ton) met een bedrag van 4.500 euro per vrachtauto. Deze subsidie komt bovenop de landelijke subsidie van eveneens 4.500 euro. Dat betekent nog tot oudjaar een mogelijk voordeel van 9000 euro!

DAF XF Euro 6 Test TTM.nlDoe de subsidieaanvraag wel snel: na 1 januari 2014 mag deze subsidie niet meer uitgekeerd worden. Er gelden wel een aantal voorwaarden:

– de subsidie loopt tot 1 januari 2014;
– de Amsterdamse subsidie wordt verstrekt op basis van een voor 1 januari 2014 ondertekende aankoopovereenkomst, niet op basis van kenteken (dit betekent dat er in principe ook met terugwerkende kracht aangevraagd kan worden):
– belangrijke voorwaarde voor de Amsterdamse subsidie is dat de aanvrager dagelijks in de Amsterdamse milieuzone rijdt (voor de landelijke subsidie geldt dit niet). Meer informatie over de Amsterdamse milieuzone vindt u op www.amsterdam.nl/milieuzone;
– de landelijke subsidie moet los van de Amsterdamse regeling worden aangevraagd. Dit kan via de site van Agentschap NL;
– in tegenstelling tot de Amsterdamse subsidie wordt de landelijke subsidie wel beoordeeld op kenteken. Houd daar dus rekening mee met uw aanvraag.

Alle informatie over de subsidie is te vinden op www.amsterdam.nl/euro6.

Flyer Subsidie Euro VI

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer