Ga naar hoofdinhoud

Banendag bij Breewel

Breewel Transport organiseert op 30 januari a.s. een banendag, in samenwerking met Worktrans Uitzendbureau. Breewel is op zoek naar chauffeurs.

Breewel rijdt als eerste nieuwe ActrosDe internationale vraag naar bloemen en planten groeit, waardoor Breewel op zoek is naar chauffeurs die hun team komen versterken. De Breewel Banendag is bedoeld voor CE-chauffeurs die graag internationaal (enkel- en dubbelbemand) bloemen en planten willen rijden. Geïnteresseerden wordt verzocht CV, rijbewijs en ID of paspoort mee te nemen.

Op deze Banendag is er tussen 10.00 en 14.00 uur volop ruimte voor speeddates met de intercedenten van Worktrans. Tijdens deze speeddates wordt het CV uitgebreid doorgenomen, zodat er samen met de intercedent kunt kijken welke vacatures het best bij de werkzoekende  passen. Tevens is er deze dag ook gelegenheid voor een korte rijtest, waarmee kandidaten hun rijcapaciteiten kunnen laten zien. Deze rijtest kan ter plekke plaatsvinden of er wordt een afspraak gemaakt op de Worktrans-vestiging bij de chauffeur in de buurt.

Geïnteresseerden kunnen zich via de website van Worktrans aanmelden voor de Breewel Banendag. Er zijn geen kosten aan verbonden, ook de rijtest is kosteloos.

Breewel Banendag
Datum 30 januari 2016
Tijd: van 10.00 tot 14.00 uur
Locatie: Breewel Transport, Hazeldonk 6710, 4836 LN Breda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer