Ga naar hoofdinhoud

ColliCare Logistics opent Brits kantoor

Two ColliCare truks on the road

ColliCare Logistics heeft  in Erith, nabij Londen, een eigen kantoor geopend. De diensten zullen zich richten op internationale vracht over zee, door de lucht en over de weg van en naar Scandinavië, Turkije, Polen, de Baltische Staten, de Benelux en Azië. Douane, opslag en distributie zullen eveneens deel uitmaken van het portfolio.

Het van oorsprong Noorse ColliCare richt zich op de totale supply chain en heeft 16 jaar ervaring in het leveren van logistieke oplossingen. Door de aanwezigheid in 13 landen in Europa en Azië is het bedrijf er al in geslaagd zich te onderscheiden door het ontwikkelen van duurzamere logistieke oplossingen voor hun klanten – door te kiezen voor de groenere optie.

Er is een nieuw team in het Verenigd Koninkrijk om voor nieuwe en bestaande bedrijven te zorgen. Cem Turkdonmez heeft uitgebreide ervaring in internationale logistiek en wordt de Managing Director voor ColliCare in het Verenigd Koninkrijk. Als uitdager in de markt, die concurreert met de grote spelers, zal ColliCare zich richten op een hoog niveau van kwaliteit en service. De visie is om het concurrentievermogen van klanten te verbeteren door middel van innovatieve en geïntegreerde logistieke diensten van hoge kwaliteit en flexibiliteit.

Cem Turkdonmez: “We hebben al klanten en partners in het Verenigd Koninkrijk en kijken er nu naar uit om deze business verder te ontwikkelen. Er is een groot potentieel binnen de ColliCare Groep en we zijn ervan overtuigd dat we in staat zullen zijn om transport- en logistieke diensten te leveren die interessant zijn voor in het VK gevestigde bedrijven. Onze sterkste gebieden zijn Scandinavië, Nederland, de Baltische staten en Turkije. Via onze afdelingen in China en India kunnen we ook unieke kostenbesparende logistieke oplossingen bieden voor de Britse markt. “

Kløfta

ColliCare kreeg zowel in 2021 als in 2022 de gouden medaille van EcoVadis voor duurzame ontwikkeling en heeft zich via het Science Based Target Initiative verbonden tot het stellen van een op wetenschap gebaseerde doelstelling.

ColliCare is een Noors logistiek bedrijf in privébezit met een focus op de totale toeleveringsketen, van fabrikant tot eindgebruiker. ColliCare Logistics werd opgericht in 2007. Het is het grootste particuliere bedrijf in zijn sector in Noorwegen, met dochterondernemingen in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Polen, Nederland, Letland, Litouwen, Italië, Turkije, India, China en nu ook in het Verenigd Koninkrijk. De ColliCare groep heeft 650 medewerkers en een omzet van 300 miljoen euro in 2022.  Het bedrijf richt zich actief op slimme logistieke oplossingen en groene logistieke opties.

sea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer