ID Logistics gaat logistiek Intratuin verzorgen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

ID Logistics gaat logistiek Intratuin verzorgen

Vanaf oktober gaat ID Logistics Benelux de logistiek van Intratuin voor zijn rekening nemen. Dat gaat de logistiek dienstverlener doen in het distributiecentrum in Den Bosch, waar ID een nieuw magazijn opent. Dat meldt TTM.nl’s zusterblad Warehouse Totaal.

Intratuin verhuist zijn distributie-activiteiten dan ook van het Fresh Park in Venlo naar Den Bosch. Het dc in Venlo is 70.000 vierkante meter groot en bevoorraadt 70 vestigingen van Intratuin in Nederland, België en Duitsland. Het is nog niet duidelijk wat er met de locatie in Venlo gaat gebeuren.

Het pand op bedrijventerrein De Rietvelden in Den Bosch is 55.000 vierkante meter groot, maar ‘slechts’ 23.000 vierkante meter zal worden gebruikt door ID Logistics. Andere huurders zijn groothandel Sanitairwinkel.nl en logistiek dienstverlener Spierings Smart Logistics.

Het in 1983 opgerichte Intratuin is in Nederland marktleider als het gaat om tuincentra- en artikelen. Het aanbod bestaat uit onder meer planten, bomen en struiken voor tuin en huis, gereedschap, tuinaarde, mest, bestrating, vijvers, dierbenodigdheden en woonaccessoires.

Vooralsnog is ID Logistics in Nederland vooral bekend van zijn activiteiten voor MediaMarkt. In een distributiecentrum in Etten-Leur neemt ID de logistiek voor zijn rekening van de elektronicagigant. Vanuit Etten-Leur worden 49 MediaMarkt-vestigingen bevoorraad.

Bron: Warehouse Totaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer