Ga naar hoofdinhoud

Keijbeck Opleidingen breidt uit met KnD Opleidingen in Venlo

De groeiende vraag naar totaaloplossingen in de transport- en logistieke branche bracht Keijbeck Opleidingen & Bart Derkx op het idee om te gaan samenwerken. Beide partijen hebben veel ervaring in het opleiden en trainen van personeel in diverse specialistische sectoren. Onder de naam KnD Opleidingen (Keijbeck & Derkx) bundelen ze hun krachten en starten ze een eigen opleidingscentrum in Venlo.  

Op een unieke leslocatie (10 theorielokalen en een praktijkhal van 1000m2) in Venlo vinden 6 dagen per week opleidingen plaats. Het doel is om klanten een totaaloplossing te kunnen bieden met één aanspreekpunt. De opleiding, cursus of training kan fysiek in Venlo, maar ook intern of elders in het land.

 “De klantvraag staat centraal”, stellen de directeuren Colin, Jessie en Roger Keijbeck. “We kijken altijd hoe de business van een klant zich op dat moment aan het ontwikkelen is en wat dit voor de medewerkers met betrekking tot trainingen en opleidingen betekent. Een training levert immers alleen resultaat op als dit ook echt de oplossing voor het probleem is.” Bart Derkx: “Ik hecht veel waarde aan een goede en langdurige klantrelatie, want dan weet je als opleider precies wat er binnen een bedrijf speelt en kun je samen kijken hoe het bedrijf het beste kan anticiperen op ontwikkelingen binnen de eigen interne bezetting en binnen de arbeidsmarkt.”

Voor de komende jaren is er een duidelijke ambitie gesteld: “Wij willen doorgroeien en dé opleider worden voor uitvoerende medewerkers in diverse specialistische sectoren van Zuid-Nederland.” De ervaren instructeurs en docenten maken het mogelijk om opleidingen aan te bieden in hoge kwaliteit en in diverse leertempo’s.

Voor de komende jaren heeft KnD Opleidingen de ambitie om als professioneel “one stop shopping” aanbieder van opleidingen en trainingen te worden gezien. Een schommelend vraag en aanbod en  veranderende (subsidie)regels maken dat steeds meer opleiders het moeilijk krijgen. “Enkel door flexibel te zijn en je bedrijf door te ontwikkelen, red je het in deze markt!”

KnD Opleidingen verzorgt een pakket van ongeveer 200 cursussen, trainingen en opleidingen voor zowel individuen als groepen mensen. De opleidingen zijn onderverdeeld in de categorieën: (beroeps)rijbewijzen, Arbo & veiligheid, chauffeurstrainingen, logistiek, nascholing van beroepschauffeurs (code 95) en communicatie. Het betreft opleidingen met een open inschrijving of op maat gemaakte in-company opleidingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer