Ga naar hoofdinhoud

Krone verdubbelt productiecapaciteit wissellaadbakken

Opleggerfabrikant Krone krijgt zeer veel vraag naar wissellaadbakken en boxopbouwen. Daarom gaat het de productiecapaciteit op de vestiging Herzlake aanzienlijk verhogen tot meer dan 25.000 units.

Managing Director Bernhard Brüggen: De productie zal worden verdubbeld tot meer dan 25.000 eenheden in de komende anderhalf jaar. We hebben al de basis gelegd voor dit offensief met de introductie van geautomatiseerde productie van componenten in Herzlake. Onze wissellaadbakken en dry-liners staan ​​voor hoge productkwaliteit in combinatie met tal van innovatieve oplossingen voor ladingzekering en zijn daarom erg in trek op de markt. Dat blijkt bijvoorbeeld uit ons marktaandeel van ongeveer 70 procent voor wissellaadbakken en bovendien is er een aanzienlijke toename in de vraag, die ook wordt gegenereerd door de bloeiende online handel “, aldus Brüggen, die in 2016 toetrad tot het management nadat zijn familiebedrijf (uit Herzlake) en Krone fuseerden.

Naast de enorme toename van de productie gaat dit ook gepaard met fikse investeringen. Als onderdeel van de uitgebreide automatiseringsimplementatie en de bijbehorende robotproductiesystemen, wordt het volledige assortiment herzien. Dit is volgens Krone vooral belangrijk om niet alleen de kwaliteit verder te verhogen, maar ook om de klantvoordelen verder te vergroten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer