Waberer’s wil instappen in pakketvervoer • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Waberer’s wil instappen in pakketvervoer

Het Hongaarse logistieke bedrijf Waberer’s is een joint-venture aangegaan met Magyar Post, het Hongaarse postbedrijf om bestaande en nieuwe klanten te bedienen met pakketvervoer. Het gaan dan vooral op webshops.

Het nieuwe bedrijf, waarvan nog geen naam is bekend gemaakt, zal haar klanten – met name webwinkels – een volledig gamma van logistieke outsourcingdiensten aanbieden, waaronder opslag, verpakking, verzending en levering, waardoor zij hun middelen kunnen richten op hun kernverkoopactiviteiten, terwijl de levering van webshopbestellingen sneller en eenvoudiger wordt, wat ook de klanttevredenheid ten goede komt.

Zsolt Barna, CEO van Waberer’s en György Schamschula, CEO van Magyar Posta Zrt.: “De joint-venture zal in staat zijn om vanaf het begin van de operatie een zeer efficiënte dienstverlening en een aantrekkelijk waardevoorstel aan onze klanten te bieden, gebaseerd op de relevante ervaring, het klantenbestand en de bestaande infrastructuur van de eigenaren. Wij hebben er alle vertrouwen in dat het nieuwe bedrijf in een markt met een hoog groeipotentieel in staat zal zijn om op lange termijn een aanzienlijk marktaandeel te veroveren en te behouden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer