Ga naar hoofdinhoud

Bert van Grieken nieuwe Director Multimodal Van Uden

Per 1 januari 2016 is Bert van Grieken ( 1968 ) bij Van Uden in dienst getreden als Director MultiModal. Binnen Van Uden is dit een nieuwe positie. Bert wordt verantwoordelijk voor geheel MultiModal inclusief de binnenvaart, Alpherium, Container trucking en onze Belgische container activiteiten. Van Uden MultiModal onderdeel is van Nedcargo International.

bert van griekenNaast de algemene aansturing van MultiModal krijgt Bert als taak de dienstverlening verder te professionaliseren, dit met als doel de groeistrategie te realiseren. Voorbeelden zijn de capaciteitsvergroting van Alpherium 2018, het verder uitbreiden van de binnenvaartactiviteiten en het bouwen van duurzame binnenvaartschepen.

Marnix Vos blijft verantwoordelijk voor de gehele binnenvaart en Ivo Hilhorst als Terminal Manager verantwoordelijk voor Alpherium. Beide rapporteren vanaf 1 januari rechtstreeks aan Bert.

“Deze verandering stelt mij en Roderick de la Houssaye in staat om ons toe te leggen op de realisatie van verdere groei, nieuwe diensten en internationale expansie”, aldus Diederik Antvelink (Algemeen Directeur).

Bert heeft jarenlange ervaring in Rotterdam bij Maersk en Nedlloyd. Hij is Managing Director geweest voor Maersk in Panama en heeft de laatste jaren in het directie team van Maersk Nederland gezeten met verantwoordelijkheid voor de Customer Service. Hij heeft ruime ervaring met het stroomlijnen van processen en het afstemmen van de processen op de vraag van klanten en leveranciers.

Het Management Team van Van Uden bestaat nu uit Eric de Lange (Operations Director), Jurgen Mook (Transport & Distribution Director), Uko Meijer (Director Forwarding), Bert van Grieken (Director Multimodal)  en de algemene directie:  Diederik Antvelink en Roderick de la Houssaye en CFO Jannine van Lieshout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer