Boekestijn kijkt achterom èn is modern na 25 jaar • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Boekestijn kijkt achterom èn is modern na 25 jaar

Boekestijn Transport Service bestaat dit jaar precies 25 jaar. De broers Arno en Peter starten in 1994 een eigen transportbedrijf. Arno overleed helaas eerder dit jaar onverwacht, maar met hulp is het bedrijf in staat de ambities voort te zetten. Twintig nieuwe Mercedes-Benz’ Actros met het Mirror Cam systeem helpen daarbij.

1994: De broers  Arno en Peter Boekestijn  sluiten een zojuist gekochte computer aan op een thuisnetwerk. Boekestijn Transport Service is geboren! Na een succesvolle start wordt er in 1995 een verhuizing naar een eigen kantoorpand in het dorp Mill gerealiseerd.  De eerste trucks worden aangeschaft en vanaf dat  moment zie je de groene Boekestijn letters op de weg. Klanten staan in de rij voor het transport richting (voornamelijk) Rusland. In 1999 is Boekestijn Polen een feit.

Door de tijd heen zie je steeds meer vrachtwagens met de groene Boekestijn letters op de weg. In het jaar 2008 nog 100 trucks op de weg. Op dit moment, door een specialisatie in verschillende vormen van High Value transport, 360 trucks. Met vestigingen in Nederland, Duitsland, Polen, Ierland, Wit Rusland, Moldavië en Macedonië is Boekestijn Transport Service uitgegroeid tot een Europese specialist in de High Value, Pharma & Fashion transport markt.

Dit jaar viert Boekestijn Transport Service haar 25e verjaardag.  Helaas heeft directeur Arno Boekestijn dit niet mee mogen maken. Hij overlijdt totaal onverwachts  twee weken voor  het bereiken van deze mijlpaal aan de gevolgen van een hartaanval.  Met trots maar ingetogen wordt er in besloten kring bij het jubileum stil gestaan. Met snel ingeschakelde hulp en de grenzeloze support van alle collega’s wordt het wegvallen van Arno opgevangen. Hierdoor is Boekestijn Transport Service in staat zijn ambities door te zetten, waarvan de inzet van 20 nieuwe Mercedes Actrossen Gigaspace het voorbeeld zijn.  Ter ere van het 25 jarig bestaan is een van de nieuwe spiegelloze trucks uitgerust als een speciale jubileum editie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer