Ga naar hoofdinhoud

Boerman Groep neemt Zwatra Transport over

De Boerman Groep neemt per direct Zwatra Transport uit Delft over. Boerman en Zwatra werken al twee jaar intensief samen, maar beide bedrijven denken met een bundeling van kracht en kennis hun klanten nog beter te kunnen bedienen. Ook zijn continuïteit, kwaliteit, ruimte voor innovatie en een brede inzetbaarheid bepalende factoren om een volgende stap in de onderlinge relatie te zetten.

In de nieuwe constructie blijft Ruud Egas (op de foto links) aan als directeur en aandeelhouder van Zwatra. Hij gaat samen met Wim Nienhuis en Wim Veldhoen, die de directie van de Boerman Groep vormen, de uitdaging aan om een nog mooiere en professionelere organisatie neer te zetten.

boerman_zwatra2
Niet alleen de directie gaat deze uitdaging aan, dat gaan de bedrijven collectief doen. In de samenwerking van de afgelopen jaren zijn er al veel verbanden gelegd waarbij de chauffeurs gezamenlijk projecten voor klanten verzorgden, de werkplaatsen onderling reparaties uitvoerden en een diversiteit aan andere onderwerpen samen werd opgepakt.

‘Transport = Teamwork’ is al jaren het motto van de Boerman Groep. Samenwerken met de klant en samenwerken met elkaar. Het personeel is gedreven om zich, elke dag opnieuw, met plezier in te zetten voor die klanten. Deze worden volledig ontzorgd bij elk logistiek vraagstuk, want ‘onze mensen maken het verschil’.

boerman_zwatra1

De komende tijd wordt de samenwerking op diverse gebieden geïntensiveerd, zeker tussen de verschillende activiteiten van de Boerman Groep (Boerman Transport, de Jong Transport, VCT Containertransport en Plus Unit Service) en Zwatra (transport en industriële verhuizingen). Zo kan een zeer breed dienstenpakket worden aangeboden. De bestaande teams blijven vanuit de huidige vestigingen opereren, waarin zeker ook de locaties in Almere en De Meern en de commerciële vertegenwoordiging in België een rol spelen.

Door de samenwerking beschikt de Boerman Groep voor al haar klanten in het zogenaamde ‘open vervoer’ over een groot aantal kraanwagens en diepladers. Daarnaast heeft de klant ook de beschikking over koeriersbusjes, huiftrailers, containerchassis’ en (uitschuifbare) trailers.

De totale groep bestaat nu uit ca. 140 trekkende eenheden met ruim 180 mensen in dienst waaronder ook  de  unitservice en de industriële verhuisploeg met bijbehorend ondersteunend materieel.  Naast het ‘open vervoer’ blijft de groep haar vertrouwde service leveren met het bulkvervoer en het containertransport. In de droge bulk is Boerman Transport een sterke partij in het vervoer van ingrediënten voor de veevoederindustrie (GMP+ gecertificeerd), terwijl dochterbedrijf VCT Containertransport in de Rotterdamse haven een flexibele en betrouwbare partner is.

Eén reactie op “Boerman Groep neemt Zwatra Transport over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer