Breewel Logistiek neemt FTO over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Breewel Logistiek neemt FTO over

Breewel Logistiek uit Mijdrecht neemt het Belgische familiebedrijf FTO over. Dat betekent dat Breewel, eveneens een familiebedrijf en al 75 jaar specialist in vervoer van bloemen en planten van Nederland naar Frankrijk, vanaf nu ook een Belgische hub heeft.

FTO, dat onderdeel uitmaakt van de Floré Groep, is eveneens gespecialiseerd in geconditioneerd en fijnmazig plantentransport. Bij het bedrijf werken, naast een team van planners en administratief personeel, meer dan 10 chauffeurs. De vennootschap FTO met zijn werknemers, de moderne, goed uitgeruste vloot en alle activiteiten op Frankrijk en België worden integraal overgenomen door Breewel.

Deze overname zal een nieuwe strategische stap zijn voor Breewel in de uitbreiding van haar positie in het planten-wegtransport voor de Franse en Belgische markt. Door de overname versterkt Breewel verder zijn distributiesterkte op Frankrijk.

Door de bundeling van de krachten van Breewel en FTO kunnen aan Nederlandse en Belgische exportbedrijven nog betere transportoplossingen geboden worden. “Als FTO zijn we blij ons te kunnen verbinden met een sterke speler, waardoor we continuïteit waarborgen zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers. Onze klanten kunnen, net zoals voorheen, blijven rekenen op betrouwbare en kwaliteitsvolle leveringen. De mogelijkheden tot frequente leveringen per week worden groter. Deze samenwerking is voor beide partijen een win.”

De activiteiten zullen op de huidige locatie worden voortgezet. Bovendien zal Breewel een deel van zijn overslag- en bundelingscapaciteit organiseren op deze Belgische site. Daardoor wordt de site in Lochristi verder versterkt als logistieke en regionale hub.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer