Ga naar hoofdinhoud

Brian Ruprich nieuwe topman Penske

Brian Ruprich is de nieuwe Managing Director van Penske Logistics Europe. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend. In zijn nieuwe rol is Ruprich verantwoordelijk voor bestaande en nieuwe activiteiten van Penske op het gebied van logistieke dienstverlening en supply chain management in Europa.

Brian Ruprich Penske LogisticsRuprich heeft twintig jaar ervaring in supply chain management en logistiek. De afgelopen tien jaar heeft hij bij Penske in Noord-Amerika en Europa verschillende leidinggevende functies bekleed. Sinds 2009 is hij Operations Director van Penske Logistics Europe. Voordat hij bij Penske kwam, werkte hij voor UPS, Yellow Freight en Ryder System, Inc.

Ruprich is afgestudeerd in strafrecht en woont momenteel in Rotterdam, samen met zijn vrouw en kinderen.

“Brians achtergrond en grote deskundigheid zijn van onschatbare waarde voor Penske. Zeker nu we ons extra inspannen om de resultaten van onze Europese activiteiten verder te verbeteren”, aldus Marc Althen, President van Penske Logistics. “Samen met zijn team zal Brian zich richten op de dienstverlening aan bestaande klanten, de groei van ons bedrijf en het stimuleren van talent binnen de organisatie.”

Ruprich vervangt Erik van Egmond, die de organisatie per 1 maart heeft verlaten om zijn carrière buiten Penske verder voort te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer