Ga naar hoofdinhoud

Burgers Carrosserie overgenomen door investeerdersmaatschappij

Anders Invest heeft Burgers Carrosserie uit Aalsmeer overgenomen. Burgers, opgericht in 1925, is fabrikant van speciale Double Deck Trailers. De onderneming heeft een omzet van circa €40 miljoen en biedt werk aan ruim 85 mensen.

Het bijna 100 jaar oude Burgers produceert Double Deck trailers en maatwerk trailers op haar locatie in Aalsmeer waar ze beschikt over een in-lijn assemblage en spuiterij. De Double Deck Trailer beschikt door haar optimale ruimtebenutting over circa 60 procent meer laadcapaciteit dan een conventionele trailer. Niet alleen kan één chauffeur meer vracht vervoeren, de vergrote laadcapaciteit verhoogt eveneens de efficiency van de logistieke afhandeling. Vanwege de vraag naar duurzame vervoersoplossingen en tekorten aan logistieke arbeidskrachten ziet Burgers nog veel groeipotentieel voor de Double Deck Trailer.

Burgers is wereldwijd marktleider in de markt voor Double Deck trailers. Daarnaast heeft Burgers als specialisatie productie van op maat gemaakte carrosserieën en opleggers voor onder andere transport, logistiek en afvalbeheer.

Burgers levert haar trailers aan toonaangevende klanten waaronder Action, Zeeman en Jumbo. Daarnaast bedient Burgers klanten met onderhoud en reparaties vanuit service locaties in heel Europa. Met deze overname speelt Burgers Carrosserie in op het verder verduurzamen van transport wereldwijd. Met Anders Invest is er een platform voor verdere professionalisering en schaalvergroting. De leverbetrouwbaarheid en kwaliteit blijft ook in de toekomst voor haar klanten gewaarborgd.

De aandelen in Burgers zijn overgenomen van Ton Burgers en Jan Verweij. Naast Anders Invest neemt ook Jeroen Naalden, CEO van Burgers, een aandelenbelang in de onderneming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer