Ga naar hoofdinhoud

C. Huybregts neemt J. v.d. Ouweland over

C. Huybregts uit Tilburg heeft met J. v.d. Ouweland Koeltransport uit Chaam overeenstemming bereikt over het overnemen van de bedrijfsactiviteiten van v.d. Ouweland. De overname gaat per direct in. C. Huybregts neemt de personeelsleden, het wagenpark en alle activiteiten, zowel nationaal als internationaal, over.

C.Huybregts nieuwe huisstijlVolgens directeuren Leo Nolen en Dennis van Kuijk van C. Huybregts sluit de aankoop perfect aan op de strategie om uit te breiden in strategische samenwerking met professionele partijen in de fooddistributie. Leo Nolen: “Het toevoegen van FrieslandCampina als strategische partner naast Coca Cola en Albert Heijn versterkt ons bedrijf in het uitvoeren van onze geformuleerde strategie. Wij leveren op hoogstaand niveau de dienstverlening die is afgesproken met de klant. Wij bezitten een goed ICTsysteem, goede mensen en goed materieel om elke dag ons mannetje weer te staan.”

Joost v.d. Ouweland, directeur eigenaar van J. v.d. Ouweland Koeltransport is blij met de overname. V.d. Ouweland: “Ik wil gaan genieten van mijn pensioen en heb helaas binnen de familie geen opvolgers. Echter met C. Huybregts heb ik een partij gevonden welke met haar dienstverlening perfect aansluit op hetgeen FrieslandCampina en andere klanten vragen. Zij zijn met Albert Heijn en Coca Cola gewend om in de foodketen de distributie op hoogstaand niveau uit te voeren. Tevens hebben zij het sociale karakter voor het personeel welke goed aansluit bij mijn visie en uitvoering.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer