Ga naar hoofdinhoud

CEO CNH Industrial stapt plotseling op

CEO Hubertus Mühlhäuser van CNH Industrial, het concern waar ook truckfabrikant Iveco onder valt, is per direct vertrokken bij zijn werkgever. Dat maakt de Raad van Bestuur van CNHi bekend. De voorzitter van de RvB, Suzanne Heywood, gaat functioneren als CEO a.i.

De reden van het vertrek van Mühlhäuser is niet bekend gemaakt, maar het komt wel bijzonder ongelegen in deze economisch ongekend zware tijden. Tijdens haar samenzijn heeft de Raad van Bestuur ook besloten een nieuwe Chief Financial Officer aan te stellen in de persoon van Oddone Incisa. Hij vervangt Max Chiara, die ook al ‘een nieuwe stap in zijn loopbaan’ zet.

Suzanne Heywood

Suzanne Heywood: “Het bestuur en ons hele team van leiders zijn verenigd in onze vastberadenheid om ervoor te zorgen dat CNH Industrial nog sterker uit de enorme uitdagingen van de komende dagen, weken en maanden tevoorschijn komt. Mijn dank gaat vooral uit naar onze uitzonderlijke medewerkers, waar ze zich ook bevinden, want ze passen hun uitstekende vaardigheden, sterke punten en knowhow toe op dit doel. En het spreekt voor zich dat hun gezondheid en veiligheid onze prioriteit zijn. We banen ons samen een weg naar meer normale tijden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer