CEO Scholte vertrekt bij Jan de Rijk Logistics • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

CEO Scholte vertrekt bij Jan de Rijk Logistics

Sebastiaan Scholte vertrekt als CEO bij Jan de Rijk Logistics. Dat maakte het bedrijf dinsdag bekend.  Scholte heeft besloten het bedrijf te verlaten om zijn carrière buiten Jan de Rijk Logistics voort te zetten. Hij vertrekt ook bij brancheclub TIACA.

“Wij zijn Sebastiaan erg dankbaar voor zijn bijgedragen aan de winstontwikkeling en groei van het bedrijf gedurende de 9 jaar die hij voor ons heeft gewerkt”, aldus Jan en Jacqueline de Rijk, eigenaren, en Willem Heeren, voorzitter van de Raad van Commissarissen. “Sebastiaan is een enthousiaste drijvende kracht geweest achter het positioneren van onze onderneming in de markt en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van het bedrijf. We willen hem hartelijk bedanken voor zijn bijdrage aan de transformatie van Jan de Rijk Logistics. We wensen Sebastiaan het beste voor de toekomst. Sebastiaan zal nog tot 1 juli aanblijven om zijn taken over te dragen.”

Scholte: “Ik heb hier met veel plezier gewerkt en de beslissing om te vertrekken was niet eenvoudig. Ik ben ervan overtuigd dat Jan de Rijk een fantastische toekomst tegemoet gaat en dat het bedrijf alleen maar nóg beter en sterker kan worden dankzij de strategie die we samen hebben ontwikkeld en het uitzonderlijke talent dat we in huis hebben. Jan de Rijk Logistics heeft een topteam, een sterk bedrijfsmodel en de afgelopen 9 jaar heeft het bedrijf een continue groei in omzet en resultaat laten zien. Ik wil al mijn collega’s, klanten, partners en het management bedanken voor hun steun en vertrouwen in mij de afgelopen jaren. Ik kijk uit naar de nieuwe kansen die op mijn pad komen en zal mij de komende tijd inzetten voor een soepele overdracht.”

Jan de Rijk Logistics zal een nieuwe CEO moeten benoemen en hoopt binnen een paar maanden bekend te kunnen maken wie Scholte gaat opvolgen.

Scholte legt tegelijk met zijn vertrek bij Jan de Rijk ook zijn voorzitterschap van de board of directors van The International Aircargo Association (TIACA) neer.

Jan de Rijk Logistics is een toonaangevende Europese transportonderneming en logistieke dienstverlener, opererend met een grote, moderne en diverse vloot van 1.000 voertuigen. Het bedrijf levert ook warehousing- & intermodale diensten en retaildistributie.

Jan de Rijk Logistics heeft 27 vestigingen in 14 landen, en heeft verspreid over Europa ongeveer 1.400 medewerkers in dienst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer