2000 TX-MAGELLAN GEO tracers voor H. Essers • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

2000 TX-MAGELLAN GEO tracers voor H. Essers

Transportbedrijven willen steeds meer realtime hun trailers volgen. H. Essers, België’s grootste logistieke dienstverlener, rust zijn volledige trailerpark van 2000 voertuigen uit met TX-MAGELLAN GEO tracers van Transics.

H. EssersEen paar maanden geleden deed Transalliance hetzelfde voor vierduizend opleggers. Met de installatie van TX-MAGELLAN GEO wil H. Essers het beheer van zijn trailervloot nog verder optimaliseren.

TX-MAGELLAN GEO wordt met een eigen batterij – die een werking van minimum 4 jaar garandeert – gevoed en kan daarom in enkele minuten geïnstalleerd worden. De tracking- en tracingfunctionaliteit bepaalt de precieze positie van de opleggers, of ze nu al dan niet gekoppeld zijn aan een trekker, zodat de locatiegegevens op kantoor kunnen opgevolgd worden. De TX-MAGELLAN GEO heeft een nauwkeurige integratie met de backoffice en laat planners exact weten welke opleggers er op weg zijn of ongebruikt zijn.

“De concurrentie in onze markt is moordend, dus zoeken we constant naar oplossingen om onzeTX MAGELLAN GEO (kosten)efficiëntie te verhogen”, vertelt Ivo Marechal, CEO groep H. Essers. “Al jarenlang zijn onze vrachtwagens uitgerust met de Transics boordcomputer. Recent integreerden we TX-MAGELLAN COLD in al onze koelwagens, om de temperatuuromstandigheden te monitoren. Met TX-MAGELLAN GEO kunnen we nu elke trailer in detail opvolgen. Zo plannen we beter en chauffeurs verliezen geen tijd meer door op de parking op zoek te gaan naar een bepaalde trailer. Deze twee voordelen alleen al zorgen voor een onmiddellijke return on investment.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer