Ga naar hoofdinhoud

ADR app van Beurtvaartadres klaar voor nieuwe regelgeving

De nieuwe ADR-Pro app van Beurtvaartadres is klaar voor implementatie van de nieuwe regelgeving voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg (het ADR), die per 1 januari 2013 geldt. De UNECE past het ADR elke 2 jaar aan. Dat resulteerde nu in 70 pagina’s aan wijzigingen, die per 1 juli 2013 van kracht zijn.

ADR app 2013 De ADR-Pro 2013 is een complete app voor iPhone en Android. Het is een hulpmiddel voor iedereen die te maken heeft met wegvervoer van gevaarlijke stoffen zoals vrachtwagenchauffeurs, veiligheidsadviseurs, planners en magazijnmedewerkers. ‘Wij willen onze klanten zo veel mogelijk ontzorgen. Zodat zij zich optimaal kunnen richten op hun kerntaken, zegt Rhandy Wagner, veiligheidsadviseur bij Beurtvaartadres. “De ADR-Pro 2013 is hiervan een goed voorbeeld. Deze vernieuwde app maakt de complexe ADR-regelgeving direct praktisch toepasbaar. Het is een ideaal hulpmiddel voor iedereen die te maken heeft met wegvervoer van gevaarlijke stoffen”.

Beurtvaartadres benadrukt dat de ADR-Pro 2013 de bestaande ADR-Pro 2011 vervangt. Als u zeker wilt zijn dat u volgens de nieuwe ADR-regelgeving handelt, zorg dan dat u vóór 1 juli 2013 over de ADR-Pro 2013 beschikt. U leest hier meer over de functionaliteiten van nieuwe ADR-Pro app 2013.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer