Chauffeur Maurang Transporten bestolen na verlenen eerste hulp • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Chauffeur Maurang Transporten bestolen na verlenen eerste hulp

Een chauffeur van Maurang Transporten uit Helvoirt is woensdagmorgen bestolen van zijn portemonnee nadat hij hulp verleende aan de inzittenden van een gecrashte personenauto. De inzittenden ‘beloonden’ de chauffeur met het stelen van zijn portemonee.

Op Facebook verhaalt Maurang Transporten het incident als volgt:

“Donderdagmorgen om 8.10uur rijdt een van onze chauffeurs de grens over bij Roermond, richting Duitsland. Voor hem raakt een personenwagen in de slip en klapt twee keer tegen de vangrail waarna hij tot stilstand komt op de rijbaan.

Onze chauffeur aarzelt geen moment en zet zijn vrachtwagen stil op de rijbaan om nog meer ongelukken te voorkomen van achterop komend verkeer. Gelukkig bleken de twee inzittenden ongedeerd en onze chauffeur heeft beide heren in zijn vrachtwagen uitgenodigd om van de schrik bekomen.

Toen de eerste hulpdiensten aankwamen heeft onze chauffeur een verklaring afgelegd en daarna kon hij zijn weg weer vervolgen. Hij was namelijk niet betrokken bij dit eenzijdige ongeval. Tijdens het afleggen van de verklaring hebben de twee heren kans gezien om de portemonnee van onze chauffeur uit zijn tas te pakken en mee te nemen.

Het is diep droevig dat wij de gastvrijheid bieden aan mensen die tot zoiets in staat zijn. Deze beroepschauffeur mist op dit moment onder meer zijn rijbewijs en id-kaart. Tegen deze lafaards zouden wij willen zeggen: stuur de eigendommen van onze chauffeur naar ons bedrijf zodat onze chauffeur zijn spullen terug heeft, de bankpas is uiteraard geblokkeerd dus daar hebben jullie niets aan.”

Bron: Facebook Maurang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer