Ga naar hoofdinhoud

Hartman Expeditie kiest voor Data2Track

Hartman Expeditie, onderdeel van Hartman Transport, heeft besloten om de eigen voertuigen uit te rusten met de boordcomputer van Data2Track en de charters te voorzien van de Drivers App. Doordat beide systemen gebruik maken van hetzelfde platform zal aan de kantoorzijde de data op gelijke wijze worden verwerkt in Transpas van Arts Systems.

Hartman Data2trackHartman heeft gekozen voor een boordcomputer om optimaal te kunnen profiteren van de koppeling tussen het kantoor en het voertuig. Martin van Dijk van Hartman Expeditie: “Dit is van groot belang voor ons. De boordcomputer geeft een solide basis voor het eigen wagenpark en door middel van het remote control programma, kan Data2Track ondersteuning leveren als de chauffeurs onderweg zijn. De Drivers App is een uitstekende uitkomst voor de charters die voor ons rijden. Doordat deze charters ook voor andere ondernemingen rijden is een boordcomputer geen optie voor hen. Dit is ook de reden dat wij hebben gekozen voor Data2Track, die beide oplossingen aanbiedt.” Aan de kantoorzijde is er geen verschil met betrekking tot afhandeling van de data.

Toekomst

“Na volledige implementatie verwachten wij meer rust op de planning en nog betere service richting onze klanten, doordat alle gegevens direct beschikbaar zijn. Daarnaast kunnen we de chauffeursuren efficiënter en effectiever verwerken.” geeft Van Dijk aan. “Dit wordt ook gerealiseerd door de koppeling tussen Transpas van Art Systems en Data2Track. Uit eigen ervaring weet ik dat Art Systems een flexibel pakket heeft en de mensen achter het systeem hebben een echt transport hart.” Data2Track is content met de samenwerking tussen beide partijen en ziet uit naar een fijne samenwerking. Rob Bouwer, commercieel directeur van Data2Track: “Wij zien uit om Hartman Expeditie te ondersteunen bij het behalen van hun doelstellingen.”

Hartman Expeditie

HartmanHartman Expeditie is een onderdeel van Hartman Transport. Hartman Transport is in 1996 opgericht en is gevestigd in Alteveer (Hoogeveen). Vanuit de behoefte om te expanderen, heeft Hartman Transport in 2005 Hartman Expeditie opgericht. Hartman Expeditie is gevestigd in Poeldijk met nevenvestigingen in Veenoord en Nyborg (DK). De hoofdvestiging van Hartman Expeditie is centraal gelegen tussen de diverse groente en fruit veilingen, terwijl de Deense nevenvestiging goede contacten heeft met diverse verladers en opdrachtgevers in Denemarken en Zweden. Hartman vervoert dagelijks onder geleide temperatuur met als hoofd activiteit het transporten van groente, fruit, bloemen en planten richting Scandinavië. Naast het eigen wagenpark bestaande uit 25 trekkende eenheden en 50 opleggers wordt intensief gebruik gemaakt van een vaste club eigen rijders en van collega vervoerders.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer