KLG Europe start truckservice vanuit Roemenië • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

KLG Europe start truckservice vanuit Roemenië

Nadat KLG Europe afgelopen jaar de zevende Roemeense vestiging in Bacau opende breidt het nu wederom haar activiteiten uit met KLG Trucking S.R.L. Op basis van Roemeense kosten en een West Europese kwaliteitstandaard worden vanuit het Roemeense hoofdkantoor in Boekarest trucking activiteiten door heel Europa aangestuurd.

KLGBij KLG Trucking kan de klant gebruik maken van de moderne KLG vrachtauto’s (Euro 5 of 6) door deze naar eigen wensen en specifieke eisen in te zetten. De klant kan kiezen om eigen opleggers te gebruiken maar kan er ook voor kiezen deze door KLG te laten verzorgen. Alle auto’s zijn uitgerust met onboard computers, navigatiesystemen en zijn op ieder moment van de dag online te volgen door de klant.

De chauffeurs zijn goed opgeleid en spreken minimaal Duits of Engels, ook is het afhandelen van alle voorkomende douane formaliteiten voor KLG Europe geen enkel probleem. KLG trucking heeft op dit moment dertig vrachtauto’s onderweg op de Europese wegen met als doel dit aantal op termijn uit te breiden.

KLG Europe is een familiebedrijf, opgericht in 1918 met vestigingen in Nederland (3), Groot-Brittannië (1), Roemenië (7), Turkije (2) en China (1). KLG Europe biedt een compleet pakket aan logistieke diensten en maakt ondanks de stagnerende economie een forse groei door. Inmiddels telt KLG Europe zo’n 700 medewerkers. Ook voor de komende jaren verwacht het bedrijf een verdere groei en blijft het streven naar een versterking van haar positie in de markt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer