Man aangehouden na bedreigen gezin verdachte vrachtwagenchauffeur • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Man aangehouden na bedreigen gezin verdachte vrachtwagenchauffeur

De recherche heeft dinsdag 3 augustus een 59-jarige man uit Etten-Leur aangehouden voor bedreigingen aan het adres van een gezin uit Melissant. De verdachte zou het gezin hebben bestookt met telefonische en schriftelijke bedreigingen. Het zou gaan om het gezin van de vrachtwagenchauffeur die verdacht wordt van het doodrijden van een motoragent.

De verdachte dreigde onder andere het transportbedrijf van het gezin in brand te steken. De verdachte van het ongeval met dodelijke afloop waarbij een politieman om het leven kwam, was werkzaam bij dit bedrijf en is familie van het bedreigde gezin.

Het onderzoek naar deze bedreiging werd in verband met de objectiviteit gedaan door de districtsrecherche in Zeeland. De verdachte heeft inmiddels een bekennende verklaring afgelegd. Na verhoor is de man weer in vrijheid gesteld. Hij heeft een contact- en gebiedsverbod opgelegd gekregen van de officier van justitie. Het Openbaar Ministerie in Rotterdam zal de man binnenkort dagvaarden en moet zich dan op een later moment verantwoorden voor de rechter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer