Ga naar hoofdinhoud

Mercedes zoekt een eehh… truckvlogger

Mercedes-Benz is op zoek naar een chauffeur die als ‘truckvlogger’ kan optreden op het chauffeursplatform RoadStars. Met het werven van een Truckvlogger wil Mercedes-Benz het leven onderweg op een unieke manier in beeld brengen. De Truckvlogger wordt volledig begeleid in het maken van de vlogs.

Het leven van een vrachtwagenchauffeur kent volgens Mercedes-Benz vele mooie momenten en uitdagingen. Daarom zoekt Mercedes-Benz Trucks Nederland een Truckvlogger die zijn of haar avonturen onderweg wil delen op het chauffeursplatform RoadStars. Wie denkt met zijn of haar Mercedes-Benz truck bijzondere routes te rijden, leuke mensen te ontmoeten en veel mee te maken, kan zich vanaf nu op het chauffeursplatform RoadStars aanmelden. Hiervoor hoeft de chauffeurs slechts een (gratis) account aan te maken en een kort filmpje waarin de chauffeur zichzelf voorstelt te uploaden. Als eind maart de aanmeldingsperiode sluit, wordt de Truckvlogger gekozen en begeleid in het maken van zijn of haar vlogs. Mercedes-Benz Trucks zoekt dus een Mercedes-Benz truckchauffeur met liefde voor het vak.

Het maken van een vlog klinkt eenvoudiger dan dat het is. Daarom verzorgt Mercedes-Benz Trucks de benodigde apparatuur,  bestaande uit onder meer een Go Pro en handheld camera met diverse accessoires, die de Truckvlogger in bruikleen krijgt. Daarnaast zorgt Mercedes-Benz Trucks voor een praktische workshop en volledige begeleiding  om het werk en de ritten goed in beeld te kunnen brengen. Ook de edit en montage wordt in overleg met specialisten verzorgd zodat het de Truckvlogger niet te veel tijd kost om een vlog te maken. Van de betrefffende chauffeur wordt vooral doorzettingsvermogen gevraagd. Iemand die toegewijd is in het maken van de vlog en het leuk vindt met zijn of haar eigen inbreng het leven onderweg mooi in beeld te brengen.

De Truckvlogger krijgt een vast platform op het online magazine RoadStars. Als dank voor zijn of haar inzet, zorgt Mercedes-Benz Trucks Nederland voor een aantal exclusieve voordelen. Zo krijgt de Truckvlogger geregeld backstage toegang tot evenementen. Ook krijgt de Truckvlogger een uitnodiging wanneer er introducties of beurzen plaatsvinden.

De Truckvlogger heeft niet de primeur. Er zijn al meer vloggers in de transportsector en truckindustrie. Ter inspiratie plaatsen we hier even een vlog van ons eigen kanaal TTMtv…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer