Motoragent overleden na aanrijding met vrachtwagen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Motoragent overleden na aanrijding met vrachtwagen

Op de kruising van de Eemhavenweg en de Waalhavenweg in Rotterdam vond woensdagmorgen een dodelijk verkeersongeval plaats tussen een motorrijder en een vrachtwagen. De motorrijder is een agent van de verkeerspolitie Rotterdam. Hij kwam bij het ongeval om het leven. De vrachtwagen reed na het ongeval door.

Rond 09.15 uur kwam de melding binnen van het dodelijk verkeersongeval. Hulpdiensten waren direct ter plaatse maar helaas mocht hulp niet meer baten.

Getuigen vertelden dat de vrachtwagen waarmee de motor in aanrijding was gekomen, was doorgereden. Door informatie van getuigen en camerabeelden kreeg de politie zicht op het voertuig en werd de vrachtwagen opgespoord en een 45-jarige man aangehouden. Onderzocht wordt of hij de chauffeur was. De man zit vast en wordt verhoord. De vrachtwagen wordt onderzocht op sporen.

Het onderzoeksteam komt graag in contact met getuigen die iets hebben gezien van het ongeluk en nog niet met de politie hebben gesproken. De politie ontvangt ook graag camerabeelden, van bedrijven uit de omgeving of van mensen met een dashcam. Als u informatie heeft dan kunt u dat delen door contact op te nemen met 0900-8844, of via het tipformulier. Ook de beelden kunt u uploaden via het formulier.

Karin Krukkert, plaatsvervangend politiechef Eenheid Rotterdam: “Ik ben geschokt en verdrietig vanwege het overlijden van onze collega van team Verkeer vanochtend tijdens de uitoefening van zijn dienst. Mijn gedachten gaan uit naar zijn dierbaren en collega’s.”

De dood van de motoragent heeft een enorme impact op het korps in Rotterdam. Het onderzoek wordt uitgevoerd door de politie van Den Haag.

Foto’s: Twitter Politie Rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer