Nederlandse chauffeur vermist in Polen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nederlandse chauffeur vermist in Polen

De 52-jarige vrachtwagenchauffeur Rob Wijhers wordt sinds dinsdag 21 mei vermist in Polen. Er is voor het laatst contact met hem geweest in Slubice Gorzow Wielkopolski.

Volgens de politie was Wijhers voor zijn werk met de vrachtwagen in Polen. Op dinsdag 21 mei is er voor het laatst contact met hem geweest in Slubice Gorzow Wielkopolski. De vrachtwagen is inmiddels door de eigenaar, een bedrijf in Nederlands Limburg, teruggehaald naar Nederland.

Rob Wijhers heeft een gezet postuur en een blank/gebruinde huidskleur. Hij is 1,75 m lang en heeft zwart-grijs haar en bruine ogen. Hij is geboren op 28 augustus 1966.

Rob Wijhers

Rob Wijhers heeft op zijn rechter bovenarm een tattoo bestaande uit  een roos en zwaluw en op de pols van die arm een tattoo bestaande uit de letter “M” met een kruisje. Het is niet bekend welke kleding de vermiste draagt.

Op internet wordt naar aanleiding van dit vermissingsbericht druk gespeculeerd of Wijhers de chauffeur is die begin vorige week onder invloed van alcohol werd aangehouden in de betreffende regio. Dat is echter geenszins zeker en in principe ook niet van belang. Het belangrijkste is nu dat Wijhers weer wordt gevonden.

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer