Ga naar hoofdinhoud

Opleidingen winnen via veilingsite

Op de vrachtauto veilingsite bedrijfswagenland.nl kan een opleiding in het kader van de nieuwe Richtlijn gewonnen worden voor vijf chauffeurs.

veilingMiddels een puntensysteem krijgt één transportondernemer de kans vijf chauffeurs op te leiden. De nascholing via Bedrijfswagenland bestaat uit 1-dagdeel van zeven uur. De reglementen zijn te vinden op de website www.nascholingsactiechauffeurs.nl.
De veilingsite is begin februari 2009 online gegaan en zegt. Iedere twee weken wordt er een veiling georganiseerd waarna men met een schone homepage begint. De voertuigen worden geveild zonder dat ze  fysiek aanwezig zijn. Elke afnemer op de veiling wordt, naar zeggen van de eigenaar, op zijn kredietwaardigheid gecontroleerd. Naast de kredietwaardigheid wordt een gedragscode weergegeven.
Bedenker en eigenaar is Richard Bak. Volgens Bak dragen meer dan 200 handelaren er aan bij dat een betere restwaarde wordt verkregen. Maar volgens Bak moet wel in overweging genomen worden dat de handelswaarde van de voertuigen niet meer op het niveau van 2007 en 2008 ligt en dat dit niveau ook niet meer gehaald gaat worden.
Wanneer 1 september de Richtlijn Vakbekwaamheid 2003/59 in gaat loopt ook de actie af. De transportonderneming die in aanmerking komt voor de opleiding wordt dan bekend gemaakt.

Bron: www.bedrijfswagenland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer