Ga naar hoofdinhoud

Timmermans ontbijt met chauffeurs

In de ochtend van 9 mei ontbijt staatssecretaris Timmermans met vrachtwagenchauffeurs en Peter Sierat, directeur Transport en Logistiek Nederland, in truckerscafé Joost in Hazeldonk.
hazeldonkHet ontbijt maakt deel uit van de 27 uur van Europa, een 27 uur durende tocht door Nederland waarin de staatssecretaris in gesprek gaat met bekende en onbekende Nederlanders over de betekenis van Europa voor Nederland. Timmermans wil met de chauffeurs
spreken over de concurrentie met chauffeurs uit andere Europese landen en over de voor- en nadelen van Europa voor de Nederlandse transportsector. Geen “Europafeestje” maar kritische vragen en debat. TLN-directeur Sierat schuift ook aan om namens de gehele sector Timmermans aan de tand te voelen. Het debat vindt plaats in Café Joost, Hazeldonk 6011, van 7.15 tot 8.00 uur.
De 27 uur van Europa vindt plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 mei: 27 uur lang, non-stop met gastheer Frans Timmermans door Nederland. De tocht start vrijdagavond om 23.00 uur in Amsterdam in de uitzending van Pauw & Witteman en eindigt zaterdagnacht om 2.00 uur in Groningen. Europa vormt het middelpunt van deze reis door Nederland.
De 27 uur van Europa is live te volgen op www.de27uurvaneuropa.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer