Ga naar hoofdinhoud

TVM schenkt 10 miljoen liter brandstof

TVM verzekeringen stelt 10 miljoen liter brandstof beschikbaar voor de bij haar verzekerde transportbedrijven. Dat is mogelijk dankzij een positief afgesloten jaar.

TVMDankzij een positief financieel resultaat over 2009 en fors minder schades is het voor de grootste gespecialiseerde transportverzekeraar in Nederland mogelijk dit gebaar te maken. TVM verzekert in Nederland een derde van het transport en de vrachtwagens. De brandstof-actie werd vandaag in Nijkerk gepresenteerd tijdens de Algemene Leden Vergadering. Aansluitend werden de eerste jerrycan’s aangeboden aan tientallen aanwezige transportondernemers.  Directeur Verkoop en Marketing van TVM verzekeringen Erik Schiphorst:”TVM verzekeringen is een onderlinge verzekeraar en vanuit die betrokkenheid willen we wat gaan doen voor de transportsector. Door de kredietcrisis hebben veel bedrijven een moeilijk jaar achter de rug. TVM verzekeringen heeft door een gunstig schadeverloop en goede beleggingsresultaten wel goede jaarcijfers kunnen schrijven en dus vonden wij het niet meer dan logisch dat we nu ook wat voor onze klanten gaan doen. Brandstof is altijd een belangrijke kostenfactor in het transport en door onze actie willen we juist daar voor wat verlichting zorgen.”
Vanuit transportwereld
TVM verzekeringen is in 1962 opgericht vanuit de transportwereld zelf en heeft nog steeds de onderlinge structuur. Het bedrijf wordt al jaren geleid door de Bos dynastie. President-directeur Arjan Bos:”Wij staan dicht bij de vervoerders. We hebben niet voor niets ook nog steeds de slogan  ‘Always There’, waarmee we duidelijk willen maken dat we als verzekeraar nauw betrokken zijn bij de klant en zijn onderneming. Vanuit deze visie hebben wij ook aan de Raad van Commissarissen en onze afgevaardigden dit voorstel over de 10 miljoen liter brandstof voorgelegd. Nu het met de transportsectorsector op dit moment niet gaat goed, willen we ook onze betrokkenheid tonen. Gratis brandstof voor de transportondernemers, de chauffeurs en hun gezinnen, maar ook voor de totale Nederlandse economie. Zonder transport staat Nederland stil.” TVM geeft overigens ook grote bedragen uit aan de sponsoring van sport, waarvan niet iedereen de zin en het nut begrijpt. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer