Ga naar hoofdinhoud

Vrachtwagenchauffeur overleden na steekpartij op Hazeldonk

Bij grensovergang Hazeldonk is zaterdagavond bij een steekincident een man overleden. Hulpdiensten probeerden hem nog tevergeefs te reanimeren. Het gaat om een Oost Europese vrachtwagenchauffeur. Zijn identiteit is bij de politie bekend maar kan nog niet vrijgegeven worden omdat de nabestaanden nog niet geïnformeerd zijn.

De politie kreeg zaterdag 21 oktober omstreeks 19.20 uur een melding dat op de parkeerplaats Hazeldonk, gezien vanuit Antwerpen richting Breda, een man buiten bewustzijn op de grond lag. De melder gaf aan dat een vrachtwagenchauffeur dit aan hem had doorgegeven. Zij hebben de eerste agenten geleid naar het slachtoffer die midden op de parkeerplaats lag. Direct is de hulpverlening gestart. Reanimatie mocht echter niet meer baten. De man bleek te zijn overleden. Er werd onmiddellijk een plaats delict ingericht.

TGO

De politie schaalde hierna op en riep een Team Grootschalige Opsporing op. Ook kwamen specialisten van Forensische Opsporing ter plaatse. Agenten van de Landelijke Eenheid verleenden bijstand. Rechercheurs hebben alle vrachtwagenchauffeurs die op de parkeerplaats stonden benaderd. Ook de bestuurders van de auto’s die de parking afreden zijn bevraagd. Verder worden zoveel mogelijk camerabeelden verzameld. Op dit moment is nog geen verdachte in beeld.

Eén reactie op “Vrachtwagenchauffeur overleden na steekpartij op Hazeldonk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer