Ga naar hoofdinhoud

Wat is het Beste Truckerscafé van Nederland?

IQ Select is op zoek naar Het Beste Truckerscafé van Nederland. Vrachtwagenchauffeurs en andere kenners kunnen tot en met 31 mei 2023 stemmen op één van de 29 genomineerde cafés. Het winnende truckerscafé krijgt een geldprijs € 2500,- en een bokaal uitgereikt. Onder de stemmers wordt ook een prijs verloot. Op 2 juni worden de winnaars bekend gemaakt.

Truckerscafés zijn van grote waarde voor vrachtwagenchauffeurs. Hier komen de truckers tot rust, kunnen ze een hapje eten en ontmoeten ze hun collega’s. Om de Truckerscafés in het zonnetje zetten, heeft IQ Select de wedstrijd “ Het Beste Truckerscafé van Nederland” in het leven geroepen. Op 2 juni worden de winnaars bekend gemaakt via de social media kanalen van IQ Select.

Stemmen

Tot en met 31 mei 2023 kunnen chauffeurs en liefhebbers van truckerscafés stemmen op hun favoriet. Uit alle aanmeldingen maken 29 genomineerde cafés kans op de hoofdprijs. Daarnaast maken ook de stemmers kans op een prijs. Stemmen kan via https://www.iqselect.nl/verkiezing-beste-truckerscafe-nederland/

IQ Select

De wedstrijd is in het leven geroepen door IQ Select, de baan bemiddelaar in de transportsector. IQ Select helpt werknemers in het transport met het vinden van een passende, stabiele baan waar beide partijen blij van worden. Hierbij kijkt IQ Select niet alleen naar eerlijke salarissen, maar ook naar een prettige werkomgeving. Kandidaten kunnen via de zoekmachine op www.iqselect.nl op zoek naar hun droombaan in het transport.

2 reacties op “Wat is het Beste Truckerscafé van Nederland?

 • Eric

  Mooie verkiezingen.
  Een heleboel truckstop’s staan er niet bij.
  Oa.
  Mendel beekbergen.
  Koffiehuis sloehaven.
  En nog een aantal

  Dit is dus maar half werk luitjes van iq

 • Gerrit

  Eerst de lijst kompleet maken jonges de zingende wielen Zürich spannenburg en zo zijn er nog meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer