Chauffeursbonus tot 5000 euro bij Claassen Logistics • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Chauffeursbonus tot 5000 euro bij Claassen Logistics

Claassen Logistics wil het werken als chauffeur extra aantrekkelijk maken. Daarom hebben zij besloten een fors bonussysteem voor de chauffeurs in te voeren. De jaarlijkse bonus kan zelfs oplopen tot maximaal 5000 euro.

De hoogte van de chauffeursbonus wordt op verschillende onderdelen bepaald. Claassen Logistics verzorgt voornamelijk distributieritten in de Benelux. Daarom is besloten dat het grootste deel van de bonus te behalen is met het aantal zendingen dat de chauffeur afwerkt. Daarnaast is onder andere het schadeverloop en de rijstijl van invloed op de bonus. Daarmee legt Claassen Logistics niet alleen de focus op kwantiteit, maar ook op duurzaamheid en veiligheid.

Directeur Florent Claassen: ‘’De eerste reacties van de chauffeurs zijn erg positief en enthousiast. De bonus is een mooie aanvulling op het salaris van de individuele chauffeur. We verwachten hiermee makkelijker nieuwe chauffeurs aan te trekken. Met het op orde krijgen van het juiste aantal chauffeurs wordt de werkdruk onder de groep chauffeurs bij Claassen Logistics verlaagd. Uiteindelijk hebben zowel de opdrachtgever, de chauffeur en het bedrijf er baat bij.’’

Claassen Logistics, gevestigd in Tilburg en Rogat/Meppel – opgericht in 1850 – is als transport- en logistiekbedrijf een partner van MKB-bedrijven en biedt hen een compleet logistiek dienstenpakket aan. Binnen de transportdiensten bedenken zij oplossingen voor uiteenlopende logistieke vraagstukken. Zo verzorgen zij Benelux- en Europese distributie, transport, wereldwijde zee- en luchtvracht expeditie, warehousing en webshoplogistiek.

3 reacties op “Chauffeursbonus tot 5000 euro bij Claassen Logistics

 • Didier

  De bonus te behalen is met het aantal zendingen dat de chauffeur afwerkt en met het op orde krijgen van het juiste aantal chauffeurs wordt de werkdruk onder de groep chauffeurs bij Claassen Logistics verlaagd. Uiteindelijk hebben zowel de opdrachtgever, de chauffeur en het bedrijf er baat bij.’’ Dus als de werkdruk er niet is, is er geen bonus te verdienen,… slaat nergens op dit bericht… wat een lacher! En dan nog steeds er geen voordeel mee hebben,…ik vind gewoon dat overuren niet meer belast moeten worden als chauffeur, want niemand wil graag over werken en zo kan je iedereen in ons vak extra belonen, en komen er dan pas chauffeurs bij,… vergeet niet zonder transport over de weg staat alles stil! En we zijn goed op weg…zoals die bureaucraten zo bezig zijn,… het wordt tijd dat er een minister van transport komt… Deze vacature moet iemand zijn van de praktijk en niet zo’n Nyenrode pikkie,..!

 • rob

  jammer zo een negatieve reactie ,
  ik lees dat dit bedrijf zijn chauffeurs probeert binnen te houden
  en dat verhaal van de overuren begrijp ik ook niet ,
  chauffeurs die bij mij solliciteren vragen als eerste of ze wel minimaal 60 uur per week kunnen werken, die willen graag wat verdienen

  1. Hans

   Lijkt mij toch een soort wedstrijd onder de chauffeurs, de beste gaat er met de beloning vandoor, dit geeft onnodige spanningen en werkdruk ( zoverre mogelijk opdrachten afwerken, zuinig rijden, minder schade) als er werkelijk een eerlijke beloning voor presentaties wilt geven doe het dan collectief met al het personeel, chauffeurs, monteurs, planners, etcetera dat is veel eerlijker. En pik er de mensen tussen uit die duidelijk niet meewerken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer