Christiaan Zweers nieuwe operationeel directeur Logistics Valley Liemers Achterhoek • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Christiaan Zweers nieuwe operationeel directeur Logistics Valley Liemers Achterhoek

Christiaan Zweers wordt per 1 juni de nieuwe operationeel directeur van Logistics Valley Liemers Achterhoek, het duurzame logistieke samenwerkingsverband in Oost-Gelderland. Tjeerd Middelkoop doet een stap terug.

Middelkoop: “Door persoonlijke omstandigheden heb ik moeten besluiten een stap terug te doen. Het is belangrijk dat er maximale energie op de verdere ontwikkeling van Logistics Valley Liemers Achterhoek kan worden gezet. Daar kan ik op dit moment niet aan voldoen. Daarom heb ik mijn opdracht teruggegeven aan het bestuur, met tegelijkertijd de voordracht van Christiaan Zweers. Hij is -volgens mij- de beste kandidaat om mijn taken over te nemen.”

Tjeerd Middelkoop

“Christiaan Zweers is geboren en getogen in de Achterhoek. Sinds jaar en dag is hij werkzaam binnen onze sector, waar hij op diverse terreinen ervaring heeft opgedaan. Christiaan kent de logistiek, kent de ondernemers, kent de gemeenten en kent de Provincie. Hij is tevens werkzaam als logistiek makelaar voor de Provincie Gelderland. Beide functies kunnen elkaar versterken. Christiaan heeft het netwerk, met de kennis en ervaring van de (logistieke) regio om verbindingen te maken en bruggen te slaan. Ik heb er vertrouwen in dat hij de regio prominenter op de kaart kan zetten, en hiermee de Gelderse Corridor zal versterken”, aldus Middelkoop.

Na de goedkeuring van het bestuur Logistics Valley Liemers Achterhoek, wordt Christiaan Zweers per 1 juni 2022 benoemd tot operationeel directeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer