Ga naar hoofdinhoud

CMR, Combinex en De Winter winnen Ondernemersprijs 2016

Zaterdag zijn de drie winnaars van de TLN Ondernemersprijs bekend gemaakt tijdens het TLN jaarcongres in Aalsmeer. Alle drie de ondernemers hebben op eigen wijze invulling gegeven aan het thema ‘1+1=3’. De bedrijven hebben zich onderscheiden door hun lef in ondernemerschap en samenwerking binnen en buiten het bedrijf. TLN wil met de jaarlijkse uitreiking van deze prijs ondernemers stimuleren meer aandacht te schenken aan continue kwaliteitsverbetering en professionalisering in de sector.

TLN Ondernemersprijs 2016

Hieronder de winnaars en de woorden over hen uit het juryrapport.

Categorie Klein – CMR Internationaal Transport –  Rico van Duivenvoorde uit Heemskerk.

Rico van Duivenvoorde is een echte ondernemer die zijn zaken goed op orde heeft. Rico geeft aandacht aan alle aspecten van de bedrijfsvoering en is als één van de eerste zzp-ers in het bezit van het Keurmerk Transport en Logistiek. Van Duivenvoorde durft keuzes te maken. Niet alleen in zijn werk maar ook privé.

Categorie Midden – Combinex uit Zuid-Beijerland

Het personeel heeft het initiatief genomen om voor de derde keer deel te nemen aan de TLN Ondernemersprijs, omdat ze van mening zijn dat er de afgelopen jaren flinke stappen vooruit zijn gezet. Daar is de jury het mee eens. Combinex is de afgelopen jaren gegroeid en heeft de organisatie daar goed op aangepast. Het bedrijf geeft invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemerschap, onder andere door papierloos te werken en het steunen van de voedselbank.

Categorie Groot – De Winter Logistics uit Honselersdijk

In een verzadigde markt is De Winter de afgelopen jaren 50 procent gegroeid. Die groei is gerealiseerd met behoud van de bedrijfscultuur die gebouwd is op de waarden samen, dienend en betrouwbaar. De Winter durft te innoveren en durft daarmee ook risico’s te nemen. De innovaties richten zich overwegend op het verder optimaliseren van de logistieke processen. Bij De Winter Logistics wordt bewust zowel aan als in het bedrijf gewerkt.

De jury bestond dit jaar uit Walther Ploos van Amstel, Lector aan de Hogeschool van Amsterdam, Koos Burgman, directeur externe betrekkingen BOVAG en Leendert-Jan Visser, directeur MKB Nederland.

DEKRA Certification, een organisatie voor onafhankelijke beoordelingen en certificering, heeft alle audits en rapportages voor de ondernemersprijs uitgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer