Combex Bouwlogistiek gaat samen met AB Texel • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Combex Bouwlogistiek gaat samen met AB Texel

AB Texel Group neemt met ingang van 1 mei a.s. een ‘aanmerkelijk’ belang in Combex Bouwlogistiek. De grootte van het belang en of er sprake is van een overname is niet bekend gemaakt. Combex zal haar activiteiten als een zelfstandige onderneming blijven uitoefenen en samen met AB Texel de krachten en kennis bundelen om de kwaliteit van de dienstverlening verder te verbeteren.

Combex is gespecialiseerd in het ruwbouw beton- en bouwmaterialenvervoer en exceptioneel transport. Met zo’n 120 eigen trekkende eenheden, 35 vaste charters en een groot vervoersnetwerk, behoort Combex tot een van de grotere logistieke dienstverleners in deze sector.

AB Texel Group is specialist in food en agri transport. “We willen ons blijven ontwikkelen als volwaardige logistiek dienstverlener. En zetten nu de stap om actief te worden in een andere belangrijke pijler van de Nederlandse economie. Combex is een belangrijke partij in de bouwketen en realiseert zijn ambitie op dezelfde wijze als AB Texel Group; door het leveren van goede kwaliteit en het opbouwen van een duurzame relatie met de klant!”, aldus Dennis Wetenkamp, algemeen directeur AB Texel Group.

Marco Winder, algemeen directeur bij Combex Bouwlogistiek: “Voor Combex is dit een logische vervolgstap in het verder ontwikkelen van onze organisatie en door te groeien als ambitieuze en vooruitstrevende logistiek dienstverlener in onze sector. In AB Texel Group zien wij een gezonde en sterke partner waarmee wij onze organisatie toekomstbestendig kunnen inrichten en waarmee wij continuïteit en uitstekende dienstverlening voor onze relaties kunnen waarborgen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer