Ga naar hoofdinhoud

D.J. Middelkoop & Zn Nieuw-Vennep neemt Kamerman Transport over

Logistiek dienstverlener D.J. Middelkoop & Zn. Nieuw-Vennep heeft begin dit jaar de aandelen overgenomen van branchegenoot Kamerman Transport & Handling. Beide dienstverleners zijn al jarenlang actief in de luchtvracht industrie, waarbij zij het grondvervoer verzorgen als neutrale partij voor diverse  luchtvracht- en zeevracht-expediteurs.

middelkoop2
Middelkoop beschikt over een 8000 m² ultramodern Tapa-A gecertificeerd warehouse met douanefunctie, van waaruit de logistieke activiteiten georganiseerd worden voor de fysieke im – en export stromen. Met een eigen netwerk binnen Nederland en een modern wagenpark van 55 trekkende eenheden, waaronder inmiddels acht LZV combinaties, bedient Middelkoop de klanten van zijn opdrachtgevers op basis van een 24 uur service.

De reeds vorig jaar gestarte operationele samenwerking met Kamerman heeft nu geleid tot een algehele overname van de aandelen waarbij Kamerman geheel onder dezelfde naam blijft opereren. De overname is een strategische keuze geweest. De bedrijven opereren sinds 2015 onder één dak en de werkzaamheden sluiten naadloos op elkaar aan.

Kamerman Transport & Handling is een gevestigde naam op de luchthaven en draagt bij aan de toekomstige acquisities. “We gaan op een juiste wijze de synergie benutten en de krachten bundelen, daardoor versterken wij onze positie in de markt.  Door onze goederenstromen te integreren maken we de ritten efficiënter en bieden we een kwalitatief betere dienstverlening, zowel op het gebied van logistiek als transport. Verder gebruiken we de kennis van elkaar om te ontwikkelen binnen de luchtvracht industrie, waar de wettelijke eisen steeds meer aangescherpt worden”, aldus Rob Middelkoop, directeur van D.J. Middelkoop & Zn. Nieuw-Vennep.

Met deze overname groeit Middelkoop naar een onderneming met 85 trekkende eenheden en totaal 145 medewerkers in dienst. Het transportbedrijf uit Nieuw-Vennep heeft overigens geen banden meer met D.J. Middelkoop uit Duiven, dat onlangs werd overgenomen door Visser Duiven.

Eén reactie op “D.J. Middelkoop & Zn Nieuw-Vennep neemt Kamerman Transport over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer